Győr Marcal2, lakás 53m2

52 000 000

Ft

981 132 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 23., 00:06

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2019

Havi közösköltség:
14850  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha, Riasztó

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül
Méret:
53 m²

Leírás

Magánszemélyként eladásra kínáljuk Győr Marcalváros II. részén, új építésű társasházban nappali + 1 szobás + hálófülkés 3. emeleti társasházi lakásunk.

Olyan ingatlant keresel, ami ráfordítás nélkül költözhető? Ahol egyedi terek és átgondolt műszaki megoldások találkoznak az esztétikummal? Most megtaláltad!

A Marcal park társasház 2019-ben épült téglából, 15 cm külső szigeteléssel és különleges építészeti megoldásokkal rendelkezik.

A házhoz kicsi, gondozott, erdő felé néző udvar tartozik. Parkolás közterületen megoldott, vagy a ház alatti mélygarázsban parkolóhely és motorbeálló bérelhető. A lakóközösség jó, a közös költség 14.000 Ft.
A közelben több élelmiszerbolt található (SPAR, Tesco,, Lidl, Aldi), a környék rendezett, a kiserdő, a közeli tó és játszótér, közintézmények a közelben nagyon élhetővé teszik.

A lakás a 3. emeleten egy szeparált külső folyosóról nyílik, ezen a részen mindössze két lakás található, így a saját folyosó kisforgalmú. Lift van.

A lakótér
53 m2 alapterületű, a belső terek és a design lakberendező segítségével kerültek kialakításra.

A tágas, hőszigetelt Internorm ablakokon árad a fény, a nyílászárókon beépített redőny és szúnyogháló van. A belső ajtók igényesek. Az egész lakásban prémium elektromos szerelvények találhatók.

Az előszobából nyílik egy 25+5m2-es amerikai konyhás nappali.
A nappali egy része elkülönül, ez jelenleg gyerekszobaként funkcionál, itt akár dolgozó szoba vagy egy hálófülke is kialakítható, az új lakó igényei szerint.
A gépesített konyha IKEA bútorral a vételár részét képezi (IKEA indukciós főzőlap és kombinált mikró- sütő, formatervezett Cata, kivezetett páraelszívó)
A tágas 14 m2-es hálószobában a franciaágy mellett kényelmesen elférnek a gardrób szekrények, jelenleg itt kapott helyet egy dolgozósarok. Ezek a helyiségek laminált padlóval burkoltak.

A fürdőszobához vezető közlekedőben került kialakításra a mosógép kiállás, itt további tároló lehetőség is biztosított. A gépészeti rész egy egyedi gipszkarton polcrendszerrel került takarásra.

A fürdőszoba tágas, minőségi burkolatokkal es szaniterekkel felszerelt, benne mosdó, WC, egyedi walk-in shower. A beépített tartály feletti egyedi polc rendszer további pakolási lehetőséget teremt. A fürdőben a meleget törölközőszárítós radiátor biztosítja, illetve egy kivezetett páraelszívó itt is kialakításra került.

A fűtés egyedi mérővel felszerelt távhővel biztosított házközponti fűtés, a hőleadók lemezradiátorok. A közös költség illetve a rezsi is kedvező.

Gyere el, nézd meg és szeress bele!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147270278

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn