Győr-Likócs családi ház eladó!

81 900 000

Ft

780 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 7., 08:58

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
624  m2

Méret:
105 m²

Leírás

Győr-Likócs városrészben, családi házas övezetben (Audi-gyárhoz közel) kétszintes, felújított 105 nm-es szabadon álló családi ház kerttel, garázzsal 624 nm-es telken eladó.

A földszinten tágas nappali, amerikai stílusú konyha, külön WC, zuhanyzó és közlekedő található. A konyhabútorral és minőségi gépekkel felszerelt konyhából egy terasz nyílik, ahonnan az udvar is megközelíthető. Az emeleten két tágas szoba, káddal felszerelt fürdőszoba, közlekedő található. Mindkét szoba az erkélyre nyílik, ahol kertre néző kilátás van. A földszinten található tágas nappali igény szerint szobaként is átalakítható. A ház alatt részben egy pince is megtalálható, mely mosókonyhaként is funkcionálhat.

A ház az elmúlt években teljes körű felújításon esett át, amelynek során megtörtént minden helyiségben festés, villanyvezetékek bővítése, valamint egy kondenzációs gázkazán beépítése. Továbbá új burkolatok kerültek a helyiségekbe, új konyhabútor került beépítésre. A szobák laminált padlóval, a nappali parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A ház fűtése kondenzációs gázkazánnal megoldott, mely a meleg vizet is szolgáltatja, a hőleadók radiátorok. A ház tégla falazata 40 cm vastag, mely homlokzata 2021-ben 12 cm-es grafitos hőszigetelést kapott, és így a 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel bíró nyílászárókkal együtt biztosított, hogy mind a téli, mind a nyári hőmérséklet komfortos legyen. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A ház folyamatosan karbantartott.

A részben burkolt, díszfákkal, néhány gyümölcsfával beültetett udvaron található a különálló garázs. A gondozott, füvesített kertben (melynek öntözése fúrt kúttal megoldott) , valamint a déli fekvésű teraszon és erkélyen minden adott a nyugodt kikapcsolódásra, pihenésre, de akár baráti összejövetelekre is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147594032

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn