Győr-Ipari parkban gyártó csarnok iroda épülettel kiadó

company_logo

3 843 700

Ft

3 080 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 17:52
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1248 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Udvarban

Leírás

Győri Nemzetközi Ipari Parkban modern, újszerű, 813,53 nm területű gyártó csarnok, 2 szintes, összesen 434,80 nm alapterületű irodaházzal 2024. május 1-től kiadó!

A Győri Ipari Park a város keleti részén, az M1 autópályától alig 5 kilométernyire fekszik, teljes területén aszfalttal burkolt úthálózat található, melyek személygépjármű és haszongépjármű forgalomra is tökéletesen alkalmasak. Az Ipari park teljes közvilágítással és térvilágítással rendelkezik. A Győr-Pér Repülőtér 13 kilométer, a Győr-Gönyű dunai kikötő pedig 17 kilométer távolságra található és nem utolsó sorban közvetlen vasúti kapcsolattal is rendelkezik. Az Ipari Park területén működő vállalkozások helyi autóbuszjáratokkal is könnyen megközelíthetők.

A 2006-ban épült, hőszigetelt szendvicspanel szerkezetű csarnok 813,53 nm alapterületű, 2 db 3 m magasságú és 3 m szélességű, szekcionált, elektromos vezérlésű ipari kapuval rendelkezik. A padló ipari műgyanta borítású, terhelhetősége 3 t/nm. A belmagasság a legmagasabb ponton 4,9 m, a legalacsonyabb ponton pedig 4,6 m. A tető szerkezetében kialakított felülvilágító kupolák némi természetes fényt biztosítanak. Az ingatlan riasztó rendszerrel és évente ellenőrzött tűzjelző rendszerrel felszerelt. Tűzi vízhálózat, illetve tűzcsap kialakítható.
Az épület teljes közművel, külön mérő (villany) és almérő (gáz, vezetékes víz) órákkal rendelkezik. Áram ellátottság 3 x 120 A. A fűtés saját gázkazánról (önálló kéménnyel) vezérelt. A fűtés költsége 19 C fokon tartva a téli időszakokban 400-500 e. Ft/hó.
A csarnok helyiségei: gyártó, illetve termelő rész, szeparált ffi és női mosdók, öltözők zuhanyzókkal, közlekedő, szerver szoba, kazánház, konyha, kimondottan tágas étkező közvetlen kijárattal a 40 nm alapterületű, hangulatos fedett teraszra. A válaszfalak gipszkarton szerkezetűek, ezáltal a belső terek az alkalmazott technológiai igényre szabhatók.

Az iroda épület 2 szintre tagolódik, közvetlenül a csarnok mellett helyezkefik el, így a csarnokba az átjárás közvetlenül biztosított. A földszint (222,44nm) helyiségei: szélfogó, porta rész, egy légterű iroda, lépcsőház. Az emelet (212,36 nm) helyiségei: közlekedő, 84 nm alapterületű konferencia terem, tárgyalók, szeparált mosdók, teakonyha. Az épület klimatizált.

Az udvar körbekerített, elektromos toló kapuval felszerelt. Cég logó nem csak az épületre, hanem az erre a célra felállított zászlótartóra is kihelyezhető. A létesítmény előtti parkoló 20- 25 gk. parkolására alkalmas. A kert autómata öntöző rendszerrel felszerelt. A levél és a hó eltakarítást a bérbeadó végzi. Az építmény adó és az épület biztosítása szintén a bérbeadó költsége.

Bérleti díj irodaépület 434,80 nm: 9,50 EUR + ÁFA + rezsi /nm/hó azaz 4.130 ,- EUR/hó, csarnok 855 nm: 7 EUR + ÁFA + rezsi /nm/hó, azaz 5.985,- EUR/hó, összesen: 10.115,- EUR/hó. A bérleti díj 2024. 01. 18-án 380,- Ft-os árfolyamon számolva: 3.843.700,- Ft. A rezsi elszámolása a szolgáltatók által kiállított számla alapján + 10% költséggel történik. Minimális bérleti idő: 5 év. A kaució mértéke 2 havi bérleti díj összege. A csarnok és az irodaház kizárólag egyben kiadó.
Érdeklődés és további információ: Varga Renáta 30/2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146640280

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn