Felpécen, energia hatékony, nappali + 1 szobás családi ház eladó

company_logo

30 500 000

Ft

586 538 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
52 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
B

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
600  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Építés éve:
2023

Leírás

Felpécen, csodás, nyugodt környezetben, Győrtől 20 km távolságra, kínálom eladásra ezt a SIP technológiával kivitelezett, 60 nm lakótérrel rendelkező, nappali + 1 szoba elrendezésű, 600 nm területű telken épülő családi házat.
Igény esetén nagyobb, illetve kisebb alapterületű, illetve más belső elrendezésű ház is kivitelezhető. Ehhez nyújt segítséget irodánk, ahol egyedi elképzeléseit személyre szabjuk. A típusházak felépítését a kivitelező más telekre is vállalja. A fotókon egy már felépült, a hirdetéssel azonos paraméterű ház látható.

A SIP technológia egy környezetbarát építési rendszer, az alacsony energia felhasználású és passzív épületek építéséhez. Rendkívül jó hang és hőszigetelő. A panelek 170 mm vastagságúak, köztük 140 mm formahabosított EPS-Grafit szigeteléssel. A külső homlokzat EPS, ATH-80 szigetelés rendszer 10 cm vastagságban. A fő falak belső oldala 12,5 mm vízálló gipszkartonnal borítottak. A Fő falak hőátbocsátó tényezője U -érték: 0,17 W/m2K. A tető szigetelése pedig ESP-Grafit 23 cm vastagságú.

Az ingatlan belső elrendezése: előtér, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, 1 szoba, fürdőszoba wc-vel, háztartási helyiség.
A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű, műanyag ablakok. A fűtési mód: Fischer 3,5Kw Levegő Hőszivattyús klímákkal kerül kivitelezésre, melynek költségét a hirdetési ár tartalmazza. A technológia megfelel a megújuló energiaforrás alkalmazása szabályának. A beépítésre kerülő rendszer hűtés, fűtés és szellőztető funkcióval is rendelkezik. A tető héjazata könnyített beton cserép. Vállalt befejezési határidő: a végleges szerződéskötéstől számított 5 hónap.

Igény esetén fa szerkezetű, fedett pergolás terasz (betonozva, burkolat nélkül) további 200.000,- Ft + 27% ÁFA/ nm áron rendelhető.

A hirdetési ár, az emelt szintű fűtéskész állapotra vonatkozik, és tartalmazza a telek vételárát is.

10 M Ft. babaváró hitel, és piaci hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134868784

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás