Élj az osztrák határ közvetlen közelébe Zsira mellett Gyalókán

79 900 000

Ft

832 292 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 29., 07:01

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
34

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2020

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
900  m2

Méret:
96 m²

Leírás

Eladásra kínáljuk Gyalókán, a nyugati határ közelében elhelyezkedő lakóházunkat, mely ideális választás lehet azok számára, akik egy csendes, vidéki környezetben szeretnének élni, ugyanakkor közel kívánnak lenni az osztrák határhoz és környékbeli nevezetességekhez.

Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedése során mindössze 3 km-re található az osztrák határtól, 10 km-re a Bük fürdőtől és mindössze 15 km-re Kőszegtől. A környék nyugodt, természetközeli környezetet kínál, miközben azok, akik a közeli városok nyújtotta szolgáltatásokra vágynak, könnyedén megközelíthetik őket.

Az ingatlan területe 96 négyzetméter, melyhez egy 32 négyzetméteres terasz is tartozik. A terasz befedhető, így az év bármely szakában élvezhető, és kiválóan alkalmas családi összejövetelek, baráti találkozók lebonyolítására. Az épület magában foglal 3 szobát, fürdőszobát, 2 WC-t, amerikai konyhát, étkezőt, nappalit, raktárhelyiséget, valamint téliesített előszobát és előteret.

Az ingatlan korszerű technológiával van felszerelve, ideértve az elektromos fűtést, napelemek előkészítését és légkondicionálást, biztosítva a modern kényelmet és energiahatékonyságot. Az épület viszonylag fiatal, mindössze 4 éves, tehát az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a régi építési problémák miatt.

A 900 négyzetméteres telek részét képezi egy 20 négyzetméteres faház, ideális kerti tárolóként vagy kis műhelyként használható. Ezen kívül a kert területe disznóvények beültetésére is alkalmas, és parkosított, befüvesített részekkel is rendelkezik, amelyek kellemes pihenőterületként szolgálhatnak.

A telekhez tartozik egy 3 autó beállására alkalmas viakolorozott kocsibeálló, amely praktikus megoldást nyújt az autók tárolására és a parkolásra. Az ingatlan kiváló elrendezése, modern kényelmi funkciói és szépen kialakított kertje kombinálva egy ideális otthont kínál mindazok számára, akik szeretnének egy harmonikus és kényelmes életet élni egy vidéki környezetben.

Hirdetés azonosító: 144630686

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 16 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn