Eladó zártkert, Győr

company_logo

15 990 000

Ft

13 539 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1181 m²

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Győr közkedvelt kertvárosi részén, a Góré-dűlőn eladó egy 1181 nm-es művelés alól kivett zártkerti telek, melynek 3%-a beépíthető!
A telken egy 1990-ben épült, 12 m2 lakótérrel és 6 nm-es terasszal rendelkező, teljesen alápincézett, téglaépítésű nyaraló található. A nyaralónak van kéménye, fűthető, azonban állandó lakóingatlannak jelenleg nem alkalmas, de tovább bővíthető. A lakótér egy légterű, konyhabútor található benne, melyben gáztűzhely, hűtő- és fagyasztószekrény található. Az ingatlanba az elektromos áram bekötésre került. Falazata kb.30 cm-es tégla és fafödémmel rendelkezik, így pakolásra alkalmas a padlás. A ház a telken feltüntetésre került, építési engedéllyel rendelkezik. Az épület mellett egy szerszámtárolóként funkcionáló faház található, mely körülbelül 7 m2-es. A faház oldalába került kialakításra a 200 l-es tároló hordóval ellátott árnyékszék. A telken fúrt található, mely 2 szivattyúval biztosítja a vízvételi lehetőséget, illetve az öntözést. A telken virágoskert, fűszernövény- és konyhakert kialakításra került. Körülbelül 35 nagyon jól termő, gondozott gyümölcsfa, 10 szőlőtőke található. Az udvarban kerti grillező és egy térkővel burkolt, fém pagoda található, mely a nyári napsütésben kellemes árnyékot biztosít.
Góré-dűlőn nincs csatorna, gáz és vezetékes víz, azonban ennek ellenére nagyon sokan élnek életvitelszerűen a szebbnél szebb kis otthonokban. A telek vételára 15.990.000 Ft. ( azonosító: 1216)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141538764

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn