Eladó nyaraló Nyúlon

18 000 000

Ft

486 486 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
953  m2

Méret:
37 m²

Leírás

Eladó nyaraló Nyúlon /Győr-Moson-Sopron megye/

Nyúlon, a természet lágy ölén, eladó egy 953 m-es zártkerti ingatlan, mely a tökéletes menedéket nyújt mindazok számára, akik szeretnének kiszakadni a város zajából és a hétköznapokból. A telek varázslatos környezetével, madarak csicsergésével és örök panorámájával azonnal elbűvöl. Hegytetőn található elhelyezkedése miatt szinte szomszéd sincs a közelben, így maximális nyugalomra számíthat, aki itt tartózkodik. A közelben található Nyúli kilátó kedvelt túrista célpont, és a híres nyúli pincészetek fantasztikus borokkal csábítják az arra járókat.
A kert szívében egy 37 m-es épület található, amely kényelmes pihenésre ad lehetőséget. Az épület pince szintjén egy multifunkcionális helyiség kapott kialakítást, amely konyhaként, étkezőként és tárolóként is funkcionálhat. A földszinten egy 21,1 m-es lakószoba biztosít pihentető kikapcsolódást, mely egy zuhanykabinnal lett kiegészítve.

A meleg víz biztosításáról villanybojler gondoskodik, míg az elektromos fűtés a téli időszakokban is komfortos hőmérsékletet biztosít. Ez a nyaraló nem csupán a nyári hónapokban kínál kellemes tartózkodást; télen is kiválóan használható, akár egy pici felújítást követően állandó lakhatásra is alkalmassá válhat.

A telken már gyümölcsfák díszelegnek, és finom szőlő is megtalálható. Egyedi adottságainak köszönhetően a meglévő gyümölcsösök és szőlőültetvények tovább bővíthetők, így Ön saját gazdaságát alakíthatja ki vagy egyszerűen élvezheti a friss, saját termesztésű gyümölcsök zamatát.

Az ingatlan nemcsak a természet kedvelőinek, hanem üzleti lehetőségeket keresőknek is vonzó befektetés lehet. A telek ideális rövid távú szálláskiadásra, az elhelyezkedése és a környezet varázsa garantáltan vonzza majd a látogatókat.
Továbbá, az ingatlan a jövőben akár két külön telekre is osztható, amely további potenciális fejlesztési lehetőségeket tartogat magában. Ez lehetőséget ad arra, hogy több ingatlant alakítson ki, melyek külön-külön is bérbe adhatók vagy akár értékesíthetők.

Az ingatlan személyesen is megtekinthető előre egyeztetett időpontban. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes lehetőség vagy további kérdése lenne, várjuk jelentkezését a telefonszámon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149782579

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 20 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn