Eladó lakás, Győr

company_logo

39 890 000

Ft

886 444 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 17:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
45 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Teljesen berendezett, felújított, földszinti lakás eladó! A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÖSSZES BÚTOR, KIEGÉSZÍTŐ A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI!
Győr-Gyárváros kedvelt, csendes, nyugodt utcájában, 3 szintes téglaépítésű társasház földszintjén, 45 m2-es, 2023-ban teljeskörűen felújított és berendezett lakás eladó. Az ingatlanhoz egy 6,06 m2-es udvari tároló helyiség is tartozik, mely a vételár részét képezi.
A képek NEM LÁTVÁNYTERVEK, ez már maga a VALÓSÁG! A vételár minden bútort, kiegészítőt tartalmaz!
Elrendezése: előtér beépített szekrényekkel, wc- kézmosóval, hálószoba, fürdőszoba- zuhanyzópaneles káddal és beépített szekrénnyel, amerikai konyhás nappali étkezővel- teljesen berendezve, bútorozva. A vadonatúj konyhabútor, garanciális AEG ill.Electrolux gépekkel felszerelt (beépített fagyasztós hűtőszekrény, páraelszívó, gáztűzhely és eletromos sütő található benne).
Az ingatlan felújításakor a teljes belső villamos hálózatot és a fűtési rendszert is korszerűsítették. A meleg vízről és a fűtésről, SD Semiatek Condens 24 Kw-os kombi gázkazán gondoskodik, a hőleadó padlófűtés. Az egész lakásban a régi aljzat -és szerelőbetont feltörték, újra vízszigetelték, betonozták. A fürdőbe gyönyörű kerámia burkolat, míg a többi helyiségbe prémium minőségű laminált parketta került.A hálószobába hatalmas gardrób szekrény és franciaágy található. A belső vakolatot a falakról leverték és gipszkarton előtét fallal burkolták. Új, magas minőségű beltéri ajtók kerültek a régi beltéri ajtók helyére. A világítótestek, kapcsolók mind cserélve lettek és természetesen ezek is a vételár részét képezik. A nyílászárókat szintén kicserélték, kiváló hő-és hangszigetelő képességű, 3 rétegű műanyag ablakokra, melyek függönyökkel, sötétítőkkel ellátottak.
A modern, átgondolt, igényesen berendezett lakást belsőépítész tervezte és rendezte be. Az új tulajdonosnak csak a bőröndöt kell hoznia és máris költözhet. A rezsi várhatóan nagyon kedvező lesz. Közös költség: 15 750,- Ft.
Vételár: 39,89 M Ft, mely tartalmazza az összes bútor és a tároló árát. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Ingyenes hitelügyintézéssel állok rendelkezésre.
Bővebb információért kérem hívjon: Takács Adél Ingatlan. (hird.az.: 1198)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140612127

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn