Eladó ház, Győrújfalu

company_logo

48 000 000

Ft

527 473 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

júl 4., 10:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1298  m2

Méret:
91 m²

Leírás

Győrújfalun frekventált helyen eladó az alábbi családi ház, mely az 1950-es, 60-as években épült, majd bővült jelenlegi formájára. Az ingatlan ezidáig lakóházként funkcionált, de vállalkozásnak is kialakítható. A ház 91 m2, mely jelenleg 4 szobát, konyhát, fürdőszobát, előszobát és kamrát tartalmaz.A épület szerkezete tégla, mely hőszigetelő vakolattal rendelkezik, a tető vadonatúj, rajta cserépfedéssel, új eresszel ellátva. A mennyezet stukatúros, felette járható födémmel rendelkezik. Az házon eredeti dupla faablakok vannak, működő redőnnyel ellátva. A villanyhálózat teljesen új, 1 x 16 Amper, új órák kerültek felszerelésre. A vízvezeték eredeti, a 60-as, 70-es évekből való. 3 szoba eredeti fa parkettával rendelkezik, a 4. szobában linóleum található, a többi helyiségben hideg burkolat van lerakva. Az otthon melegéről 4 éves Bosch cirkó gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. továbbá több vaskályha is rendelkezésre áll. A községben Digi, T-com és Vidanet elérhető a internet hálózathoz.

Az ingatlan megközelítése közvetlenül a főútról megoldott, melyhez kétszárnyas kapu és egy kiskapu áll rendelkezésre. A lakóház mögött további épületek találhatóak,így garázs, szerszámtároló, melléképület biztosítja a kellő tárolóhelyet. Ha szívesen tartana kisállatot, a csirkeól rendelkezésre áll. A kertben a locsolásról hidroforral ellátott fúrt kút gondoskodik, a napi vitamin szükségletet számtalan gyümölcsfa (alma, dó, cseresznye, barack, szőlő, szeder) biztosítja. Ha szeret kertészkedni, vagy szívesen tölti a szabadidejét kellemes zöldövezetben, itt mindkettőre van lehetőség.

A ház jelen állapotában is lakható, ám felújítással egy remek otthonná alakítható. A helyiségek tágasak, a terek variálhatóak, a belső válaszfalak tetszés szerint kivehetőek. Frekventált elhelyezkedése végett üzleti tevékenységre is kiválóan alkalmas, legyen szó bármilyen tevékenységről. Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Amennyiben egy Győr közeli ingatlant szeretne és meglátta benne a lehetőséget, keressen és mutatom Önnek személyesen.

Referencia szám: HZ014199-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148407686

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn