Eladó ház, Győr

company_logo

89 500 000

Ft

662 963 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 30., 13:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Méret:
135 m²

Leírás

Kizárólag irodánk kínálatában!
Győr-Nádorvárosban, a Tihanyi Árpád úton, 13 éve teljes felújításon átesett családi ház eladó! A földszinten egy vendéglátóipari egység, míg a felső szinten egy külön bejárattal rendelkező 2 szobás lakás lerült kialakításra.
A telek mérete 273 m, míg az ingatlan 135,6 m alapterületű, 2 szintes, melyhez egy nagy méretű fedett terasz és egy garázs is tartozik. Az ingatlan jelenleg két, különálló bejárattal rendelkezik.
Az ingatlan számos lehetőséget kínál: A földszinten (72,6 m2) jelenleg egy vendéglátóipari egység található, melyhez külön, utcafronti bejárat tartozik. A belső terek praktikus elosztásúak: a kiszolgáló pult és vendégtér (összesen 56 m2), konyha/előkészítő helyiség (12,3 m2), mellékhelyiségek (mosdó + 2 különálló WC), fedett terasz (30 m2), önálló garázs (14,5 m2)- jelenleg egy hűtőkamra található benne.
A felső szinten (63 m2) egy kényelmes, 2 szobás lakás kapott helyet. Az emelet elrendezése: 2 szoba (21 és 25 m2), közlekedő, konyha (8 m2), háztartási helyiség (2,5 m2) és fürdőszoba (2,8 m2).
Az ingatlan statikailag kiváló állapotú, a felújításkor külső, 10 cm-es hőszigetelést kapott. A nyílászárók az emeleten 2 rétegű műanyagablakok redőnnyel szerelve, a földszinten minőségi fa nyílászárók. Mindkét szint klimatizált: földszinten mennyezeti klímák (fain-coil), míg az emeleten szobánként 1-1db split klíma található. Az épület 2011-ben teljes körű felújításon esett át (nyílászárók, burkolatok cseréje, külső hőszigetelés, víz-, villanyvezetékek cseréje megtörtént). A fűtésről és meleg víz-ellátásról kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadó padlófűtés. A házban vízlágyító rendszer került kiépítésre. 380 V és éjszakai áram is rendelkezésre áll. A telek kovácsoltvas kerítéssel körbekerített. A biztonsági-és kamera rendszer kiépítésre került.
Alternatívaként az egész ingatlan könnyen átalakítható egy nagy, tágas családi házzá, amely kiváló választás lehet azoknak, akik egy kétszintes, akár több generációs otthont keresnek.
A külön bejáratú szintek és a jól tagolt belső terek ideálisak lehetnek akár egy többfunkciós irodaközpont, akár egy üzleti vállalkozás (fodrászat, szépség- masszázsszalon) számára.
Irányár: 89,5 M Ft. Az ingatlan tehermenetes, azonnal birtokba vehető!
További információ, ingyenes hitelügyintézés: Takács Adél Ingatlan (1340)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150584915

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn