Eladó ház, Győr

company_logo

59 900 000

Ft

305 612 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 11:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
3

Méret:
196 m²

Leírás

Győr-Ménfőcsanakon, a Győzelem utcában vált eladóvá, ez az 1985-ben épült, 379 m2-es saját telekrésszel rendelkező, szinteltolásos, 196 m2-es, nappali + 5 szobás, téglaépítésű ikerház.
Elrendezése: fűthető, aknával rendelkező garázs (18,2 m2). A földszinten előtér, wc kézmosóval (a mosógép és a szárítógép is itt kapott helyet), lépcsőház. Az ingatlan egy része alápincézett: itt jelenleg 2 hobbiszoba és a gépészet található. Az 1. szintre érve, egy tágas, világos, hűtő-fűtő klímával felszerelt nappali fogad bennünket, ahonnan a konyha és egy étkező nyílik. A nappaliból egy napsütötte teraszra juthatunk, ahonnan lépcső vezet a kertbe. Erről a szintről felfelé haladva a "zöld szobába" érünk, mely közel 30 m2-es és egy utcára nyíló erkéllyel rendelkezik. Néhány lépcsőfokkal feljebb már a 3.szinten található az elegáns fürdőszoba és két hálószoba, melyek mindegyikéből kiléphetünk a közös erkélyre. A 4. szintre érve egy szintén hatalmas, klimatizált hálószoba vár ránk, majd a legfelső 5. szinten egy dolgozószoba és egy padlástér került kialakításra. Egy kisebb padlás még ezen szint felett is található.
A ház statikailag kiváló állapotban van, tulajdonosai gondját viselték. Az elmúlt években hűtő-fűtő klímát szereltettek be és a 30 m2-es szoba új, magasfényű Kaindl típusú laminált parkettát kapott. A nyílászárók jó állapotú fa ablakok, melyek gumi tömítését 5 évvel ezelőtt kicserélték. A fűtést gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. A meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A ház pala tetővel fedett, mely szintén jó állapotú, beázásnak a tetőtérben nyoma sincs.
Nagycsaládok esetében az ingatlan tökéletesen biztosítja a privátszférát mindenkinek.
A családi házban rengeteg a lehetőség! Közelben buszmegálló, óvoda, boltok. Az ingatlan tehermentes, akár azonnal birtokba vehető!
Vételár: 59,9 M Ft.
Bővebb információ, még több kép: Takács Adél Ingatlan (hird.az.: 1275)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147376466

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn