Egyedi ajánlat!

Eladó ház, Győr

company_logo

399 000 000

Ft

1 596 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 20., 16:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
250 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Örök elegancia, igazi luxus érzés! Kizárólag irodám kínálatában!
Győr-Révfaluban, 653 m2-es teljesen körbezárt, maximális privátszférát biztosító saroktelken, abszolút forgalommentes utcában, 2014-ben épült, 2 szintes, br. 250 m2-es, nappali + 4 szobás, 3 gardróbos, 2 fürdőszobás, dupla garázsos, wellness részleggel rendelkező, napelem-rendszerrel ellátott, bútorozott, exkluzív családi ház eladó.
A netto lakótér 180m2. Elrendezése a földszinten ( 94 m2 + 20 m2 teraszok + 48 m2 garázs): fedett belépő, előtér, házt.helyiség, hálószoba gardróbbal - zuhanyzós fürdőszobával (24,7 m2), közlekedő, konyha étkezővel, kamrával, tágas nappali, téliesített - fűtött terasz(15,57 m2), wc, dupla garázs tárolóval, wc-vel (47,41 m2). Emelet (netto 70 m2): fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, hatalmas gardrób szobával, 3 tágas hálószoba gardóbbal.
A lakásban található örök eleganciát biztosító bútorok mind egyedileg, asztalos által készített bükkfa bútorok. A hálószobákban található ágyak is extra megerősítéssel rendelkező, tömör bükkfa bútorok, melyek mind a vételár részét képezik. A konyhabútor gépesített: fagyasztós hűtőszekrénnyel, páraelszívóval, elektromos főzőlappal, sütővel, mosogatógéppel, beépített mikrohullámú sütővel felszerelt. A konyhapult magas minőségi technikai kő munkapult, mely abszolút karcálló.
Az étkezőből és a nappaliból is megközelíthető, fedett, téliesített terasz infrafűtéssel rendelkezik, egyik oldalán fix, másik oldalán emelő-tolóajtóval ellátott. A burkolat itt is és a hálószobákban is gyönyörű bambuszparketta, a többi helyiségben magas minőségű kerámia burkolat.
A családi ház külső falazata 38 cm-es Porotherm tégla, 12 cm-es hőszigeteléssel. A Bramac cseréppel fedett tetőre, 2023-ban 27 darab, 11 kw-os napelem került, mely 405 W-os, a ház teljes áramellátását biztosítja. A napelem invertere 10 évig csere-szavatos garanciával rendelkezik és 25 év teljesítmény-garanciával. A nyílászárók, bejárati ajtó BőfaTherm típusú, tömör borovifenyőből készültek a legmagasabb minőségben. Mindegyik ablak 3 rétegű, 6 légkamrás, automata, programozható elektromos alumínium redőnnyel (szigetelt lamellás) és szúnyoghálóval ellátott. A redőnyök fény és hő-érzékelővel rendelkeznek. A beltéri ajtók bükkfából készültek. Az emelten a tetőtéri a Velux fa, tetőtéri ablakok szigeteltek, hő-és fényvédő védő fóliával, rolóval rendelkeznek. A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról energiatakarékos Vaillant kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadó a szobákban radiátor, a többi helyiségben padlófűtés, a fürdőkben törölközőszárítós radiátorokkal kiegészítve. Alternatív fűtési mód a nappaliban található csodaszép cserépkályha és a házban levő 5 db.,Daikin inverteres, hűtő-fűtő klíma. A vízhálózat Blusoft vízlágyító és víztisztító rendszerrel ellátott, mely 2023-ban lett cserélve. A világítás az ingatlanban elképesztő hangulatot biztosít esténként. Mindenhol energiatakarékos, LED-izzók kerültek beépítésre.
A ház előtti hatalmas előkert, a belső járdák és a kocsifeljáró Semmelrock térburkolattal rendelkezik. A duplagarázshoz egy automata, kovácsoltvas úszókapun keresztül jutunk. A Hörmann, szekcionált, szigetelt, duplán megerősített automata garázskapu mögött közel 50 m2-es garázs található.
Az udvar belső sarkában egy teljesen intimitást garantált wellness rész került kiépítésre: egy 6 személyes, Wellis Malaga Delux típusú jakuzzi, egy 6 személyes infra és finn szauna, valamint néhány fitnesz gép áll a tulajdonosok rendelkezésére.
A kert parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott.
A ház biztonságáért az aktív, kiépített kamera-és biztonsági rendszer felel, mely telefonos applikációval is irányítható.
Kérjük tekintse meg a családi házról készített videót is. További információt, képeket első körben kizárólag e-mail útján biztosítunk. Amennyiben szeretné az ingatlant élőben is megtekinteni, az e-mail-es egyeztetés után lehetséges csak.
Az ingatlan irányára, teljes bútorzattal: 399.000.000 Ft. (hir. az.:1220)
Ingyenes hitelügyintézéssel tanácsadáss

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142035248

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn