Eladó ház, Gönyű

company_logo

94 900 000

Ft

593 125 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Méret:
160 m²

Leírás

Győrtől 16 km-re, Gönyűn, 1439 m2-es telken, 2010-ben újjávarázsolt, hozzáépített, netto 160 m2 lakóterű, nappali + 4 hálószobás, terasszal, különálló - üzletnek, irodának is alkalmas melléképülettel rendelkező, kiváló állapotú, bútorozott, napelemrendszerrel, hőszivattyúval korszerűsített családi ház eladó.
Az ingatlan első része egy klasszikus kádár kocka volt, melyet 2010-ben átalakítottak és hozzáépítéssel kibővítettek. Így az ingatlan jelenlegi elrendezése a következő: előtér, amerikai konyhás nappali (52,72m2), házt.helyiség (4,9 m2), 4 tágas szoba ( 25, 24, 11 és 19 m2), wc kézmosóval, fürdőszoba (5,55 m2), terasz. Az épülethez tartozik egy kazánház- itt található a teljes gépészet ( 10,4 m2). A kazánházból egy kisebb pince is nyílik, mely kis borospincének tökéletesen alkalmas. Az épület folytatásában található a valamikor kozmetikaként funkcionáló 16 m2-es helyiség, mely tökéletesen alkalmas most is hasonló célra, vagy akár irodának. Az udvar fele haladva egy közel 20 m2-es fatároló és egy könnyűszerkezetes garázs található. A kert rendezett, néhány termő gyümölcsfával rendelkezik. Az öntözés fúrt kútról megoldható.
A szép, fa konyhabútor gépesített: fagyasztós hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel, mosógéppel, elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, páraelszívóval, mikrohullámú sütővel felszerelt. A konyhaszigetnek köszönhetően rengeteg a tárolási lehetőség. A képeken és a videóban látható bútorok a vételár részét képezik.
A külső falazat 38 cm-es Porotherm tégla, 10 cm EPS hőszigeteléssel. A nyílászárók 2 rétegű 5 légkamrás műanyag ablakok, redőnnyel ellátva. A födém hagyományos fafödém, a padlás tárolásra alkalmas. A fűtésről-és a hűtésről egy 2015-ben telepített víz-levegős hőszivattyú gondoskodik, a hőleadó oldalfali, fan-coil hűtő-fűtő klíma minden helyiségben. A meleg víz - gázüzemű átfolyós rendszerű vízmelegítő készülékkel megoldott. A kazánházban a korábbi vegyestüzelésű kazán is megmaradt, igény szerint használható. A nappaliban alternatív fűtési módként egy hangulatos fatüzelésű kandalló is helyet kapott. Fontos, hogy a házon napelem-rendszer került kiépítésre, ami a ház teljes energia ellátását fedezi. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben igényes, jó állapotban levő kerámiaburkolat található. A házban és a telken aktív riasztó - és kamerarendszer működik.
A telek körbekerített, a hatalmasra nőtt gyönyörű növényzet teljesen priváttá teszi az udvart. A kapun át egy térkövezett előkertbe érkezünk. A telek óriási, rengeteg lehetőséget rejt magában.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Vételár: 94,9 M Ft.
Bővebb információ, további képek: Takács Adél Ingatlan. Ingyenes CSOK -és hitelügyintézéssel állok rendelkezésére. (1309)

Hirdetés azonosító: 149416605

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn