Eladó Telek, Pannonhalma

company_logo

220 000 000

Ft

4 608 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
47739 m²

Villany:
telken belül

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

BEFEKTETŐK FIGYELEM!
Győr-Moson-Sopron Vármegyében, Pannonhalma város külterületén eladó, 47 739 nm nagyságú telek.
A terület közvetlenül a 82-es számú főút mellett található. Megközelítés szempontjából kiváló, hiszen az autópályától 11, a péri repülőtértől 8 km-re helyezkedik el. Gyönyörű panorámával rendelkezik a Pannonhalmi Főapátságra.
Keleti fekvésű, kissé szabálytalan alakú, dombos terület, amely jelenleg gondozatlan, elkerítés nélküli. Közművek tekintetében, a területen található egy transzformátor, valamint egy 10 méter mély betongyűrűs kút, a gázellátás pedig 1 km-en belül megoldható.
Pannonhalma város rendezési terve szerint úti kiszolgáló létesítmények övezetébe, kereskedelmi szolgáltató területbe tartozik. Így a területen gazdasági tevékenységi épületek, kereskedelmi szolgáltató célú épületen belül LAKÁSOK, igazgatási és iroda épület , egészségügyi, szociális, oktatási és úti kiszolgáló létesítmények övezetében szálláshely szolgáltató épület építhető. A telek beépíthetősége besorolás szerint 30%, 7,5 méter építménymagassággal!
Tekintse meg az OTP IP irodájában, olyan kész (valamint bővíthető) konténer- és/ vagy faházakat, amelyek elhelyezhetők az ingatlanon, így a gyors birtokbavétel is megoldható!
BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal !
Hivatkozási szám: M192049

Referencia szám: M192049-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 117379076

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás