Eladó Ipari, Győr 329.000.000 Ft

company_logo

329 000 000

Ft

451 303 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
729 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

Kizárólag nálunk elérhető!

Győr városának, logisztikai szempontból egyik legjobb helyén, eladó ez a saját székhely, telephely kialakítására alkalmas, háromszintes bruttó 729 m2-es épület, melyből a pince 50 nm-t képvisel.
Az ingatlanhoz fedett szín illetve egy csarnok épület is tartozik, melyek együttesen bruttó 880 nm-esek.

A telek mérete összesen: 2856 nm, összközműves.

Az épület jelenlegi formáját a 2000-es években kapta, amikor is a kor korszerű technológiájával, jó minőségű anyagok beépítésével, emeletráépítéssel, teljes tetőcserével, Dryvit hőszigeteléssel átépítésre került.

A teljes körű felújítás során, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, új helyiségek kerültek kialakításra, víz,-villanyvezetékek cseréje megtörtént, új radiátorok kerültek felszerelésre, új burkolatokat kaptak a helyiségek, falak festve lettek, tetőbevilágító került beépítésre, egy szóval minden új lett.

Az irodaház-üzlet statikailag, szerkezetileg jó állapotban van.

Az épületben, üzlethelyiségek, több iroda, konyha, tárolóhelyiségek, vizesblokkok kerültek kialakításra, illetve egy impozáns lépcsőház, ami a tetőbevilágítónak köszönhetően rendkívül világos.

Fűtése gázkazánnal biztosított, hőleadók radiátorok.

Parkolás az ingatlanok előtt kialakított parkolókban és az udvarban is megoldható.

Az ingatlan minden oldalról körbe van kerítve.

A városrész a közelében megépült elkerülő, könnyű megközelítést biztosít a város különböző területeiről, Szlovákia és az M1-s autópálya felől is.

Az ingatlan nagyon sok lehetőséget rejt magában, jelenlegi formájában, kiválóan alkalmas építőipari tevékenységet végző cég irodaépületének, telephelyének, vagy akár még profilba vágó építőanyag-kereskedés működtetésére is. Az ingatlan nagysága lehetővé teszi akár munkásszálló, vagy idegenforgalmi, vendéglátási tevékenység folytatását. Az irodák, üzletek bérbe is adhatók. Ha nincs szüksége ekkora területre, lehetősége lenne arra is, hogy értékesítsen a telekből, mivel külön helyrajzi számon vannak az ingatlanok.

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással és díjmentes ügyintézéssel állunk szolgálatára.

További információkért hívjon akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130223400

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás