Eladó Ház, Győrzámoly 109.900.000 Ft

company_logo

109 900 000

Ft

1 046 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
105 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha
Építés éve:
2020

Leírás

Győrzámoly egyik szép környezetben lévő utcájában kínálok megvételre egy 2020-ban épült, 105nm hasznos alapterületű családiházat, ami 702nm-es telken helyezkedik el.

A ház beltéren három szobával, amerikai konyhás nappalival, kamrával, háztartási helyiséggel, két fürdővel, két WC-vel, közlekedővel és előtérrel rendelkezik. A műanyag nyílászárók 3 rétegűek, redőnnyel, szúnyoghálóval vannak felszerelve. Nyáron klímával lehet enyhíteni a meleget, télen pedig gázkazán biztosítja a fűtést, a szobákban radiátoros hőleadókkal, a nappaliban, konyhában és vizes helyiségekben pedig padlófűtéssel. A ház 30-as falazattal épült, 20cm-es külső hőszigeteléssel, valamint 30cm-es födémszigeteléssel. Telefonra csatlakoztatható kamerarendszer is kiépítésre került.
Kültéren 18nm-es terasz, két állásos garázs, részben térkövezett, részben parkosított és füvesített udvar szolgálja majd a ház új tulajdonosait. Az kerítés elektromos működtetésű, porfestett alumínium kapuval szerelt. Kevés idő és energiaráfordítással könnyen gondozható a kert, mivel automata öntözőrendszert telepítettek, ami egy robotfűnyíróval szinte gondozásmentes lehet.

További információkért a házzal kapcsolatban keressen bizalommal!

A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, teniszpálya, gokart pálya és nem mellesleg a közeli Mosoni-Duna part és szabad strandja. Nagyon sok szép kirándulóhely található a Szigetközben, emiatt is vonzó sokaknak ez a település. Valamint a hétköznapok kényelméhez hozzájárul a közeli élelmiszerüzlet, játszótér, és egyéb szolgáltatók. Gyalogtávolságon belül a háziorvosi szolgálat, gyógyszertár és állatorvosi rendelő is elérhető.

A Község a megyeszékhelytől, Győrtől 10 km-re található csodálatos környezetben közvetlenül a Mosoni-Duna és az Öreg Duna szomszédságában. A főút mellett húzódik a kerékpárút mely egész Szigetközt átszeli, így kötve össze Győrt Mosonmagyaróvárral. Győr autóval és kerékpárral is gyorsan megközelíthető a munkahely eléréséhez, valamint az esetleges bevásárlás és mindennapi ügyek intézéséhez, mégis kellő távolságra egy nyugodt élethez.

A telek és a ház méretéből adódóan tökéletesen alkalmas egy élhető családi otthon megalapítására.

Ár: 109.900.000Ft

Az ingatlan rövid időn belül költözhető!

Hívjon akár hétvégén is! :)


Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével állok rendelkezésükre.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144762993

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn