Eladó Ház, Győrszemere

company_logo

57 940 000

Ft

531 560 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
109 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
geotermikus fűtés

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
panel

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1324  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Győrszemere-Szőlőhegy településen egy 1324 m2 nagyságú panorámás telken leköthető, egy új építésű bruttó 128 m2 beépített területű, nettó 109 m2 összes hasznos területtel, nappali + 3 szobával rendelkező szerkezetkész családi ház. A ház opcionálisan, akár nettó 46 m2 fedett terasszal is elérhető! A ház alapozását, falakat, Leier mesterpanel födémet, ácsolt tetőszerkezetet, tetőhéjazatot és cserepezést, bádogozást tartalmazza.
Igény szerint rendelhető belső kulcsrakész állapotban is. Ezeknek az állapotoknak a részletes műszaki leírásáról, illetve költségeiről egy személyes konzultáció alkalmával tájékoztatjuk. Önnek csak meg kell álmodni, mi megtervezzük, és kivitelezzük. Az igények felmérése után egyedi árajánlatot adunk. A jelenlegi árak a tájékoztatást szolgálják, nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek. Minden esetben egy személyes egyeztetés szükséges a műszaki tartalomról a pontos ár megadásához.
A jelenleg feltüntetett ár szerkezetkész állapotra vonatkozik és tartalmazza a telek árát.
A község a Sokorói (Pannonhalmi)-dombvidék nyugati vonulatának, a Sokorónak északi végén kiépült falu a dombság és a Kisalföld találkozásánál helyezkedik el; enyhe dombokkal és hosszan elnyúló hátságokkal tűzdelt területen fekszik.
A település közúton legegyszerűbben a 83-as számú főúton közelíthető meg, akár Győr, akár Tét vagy Pápa irányából, mivel a főút végighalad Győrszemere központján, annak főutcájaként. [A megyeszékhelytől, Győrtől számított távolsága közúton mintegy 18 kilométer.
A telek teljesen körbe van kerítve.
Ajánlom annak, aki szeretne távol a város zajától a természetben otthonát felépíteni. Ideális 1 vagy két gyermekes családok számára.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.
M238659

Referencia szám: M238659-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146504999

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn