93 nm-es ház eladó Bőny

company_logo

39 000 000

Ft

419 355 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 31., 21:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
93 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
435  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Kivételes lehetőség, egy korszerű, új házat saját ízlésére formálhat!
Győr közelében, Bőny csendes utcájában eladó egy új építésű családi ház. A téglából épült 90,5nm hasznos belső térrel rendelkező házban három világos hálószoba, világos nappali terasz kijárattal, nagy konyha-étkező, fürdőszoba, külön WC és mosdó, háztartási helyiség, közlekedők, előszoba, egy bejárati belépő, előtte terasz és egy kertre néző a nappaliból megközelíthető terasz található.
A házhoz 435nm telek tartozik, de lehetőség van további 300nm területet hozzákötni. A házat egy 3,5m széles szolgalmi út köti össze az utcával, ami az előtte épült ház előtt, a nyugati telekhatár mentén megy el. Ezt az utat mindkét ház tulajdonosa közösen használja, egy megosztási vázrajt és megállapodás szerint, ezen közelíthető meg az eladó ház udvara és kertje.A ház fűtését turbós, kondenzációs kombi gáz kazán látja el, minden helyiségben padlófűtés van beszerelve. A meleg vizet is a gázkazán biztosítja. A házat 2022-2023 év folyamán építették magánszemélyek korszerű építőanyagokat felhasználva. A készültségi foka jelenleg emelt szintű fűtés-kész állapot feletti állapot mert megtörtént a vizes helységek, háztartási helyiség burkolása és padlózata, továbbá a közlekedők, előszoba, konyha-étkező borítása kerámia járólappal és csempével. Maximum 2 hónapon belül, a használatba vételi engedély megszerzéséhez szükséges állapotban hozható. Minél hamarább történik a vásárlás, annál több lehetőség nyílik némi módosításokra.
Az alap vasalt beton sávalap, a lábazat 3 sor 30-as Leier beton zsalukő. A főfalak Porotherm 30N+F, a válaszfalak Porotherm 10N+F téglából készültek. Belül gipszkartonos borítás alapfestéssel készült. Kívülre 15cm Austrotherm AT-H80 homlokzati hőszigetelés került és nemes vakolat. Beton födémszerkezetre fa tetőszerkezet került, üveggyapot hőszigeteléssel, kerámia cseréppel fedve.Az összes helyiségben az aljzatbetonra hőszigetelésre elhelyezett padlófűtés csőrendszer került, amit simított betonnal fedték le, erre járólapot vagy más padlóburkolatot ( pl. szobák) fektetnek le. A szobák burkolását még nem kezdték el így lehetőség van még egyéni igényeket megvalósítani. A belső ajtók kiválasztására is van lehetőség. A ház korszerű műanyag biztonsági ajtókkal, ablakokkal, erkélyajtókkal van felszerelve. Villanyvezetékek a falban, víz és csatorna vezetékek az aljzatban el vannak helyezve a funkciójuknak megfelelően.A ház belső falai fehér alapfestéssel vannak ellátva. A ház műszaki paraméterei lehetővé teszik a B energetikai kategóriába sorolását.
Bőny egy korszerű, folyamatosan fejlődő község, ahol általános iskola, óvoda, bölcsőde egészségügyi szolgálat, számos lakossági szolgáltatás van. Győr 15Km-re, Komárom 25Km-re van.
Nézzük meg együtt ezt a kedves házat akár hétvégén is.
Irodánkban díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Referencia szám: HZ023450-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146051653

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn