Eladó 77 nm-es ház Kimle

company_logo

54 900 000

Ft

712 987 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 13:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2019

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Szintek száma:
1

Kert mérete:
463  m2

Méret:
77 m²

Leírás

Kimle csendes utcájában keresi új tulajdonosát egy ikerház egyik fele, melynek 77 m2-es lakóterülete egy 470 m2-es önálló területen található.
A ház 2019-ben épült, a mai kornak megfelelő modern kivitelezésben. Falazata tégla szerkezetű, 15 cm szigeteléssel ellátott, a tető cserép héjalású. 3 rétegű műanyag ablakok kerültek beépítésre, melyek szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség kerámia burkolattal borított. A nappali és a fürdő helységek padlófűtéssel rendelkeznek, a többi helyiség radiátorral felszerelt, a fűtést Ariston gázkazán működteti. A kellemes nyári hőmérsékletről mobilklíma gondoskodik. A házba egy 5 ponton záródó biztonsági ajtón keresztül juthatunk, mely előtt a belépő előtetővel felszerelt, a nappaliból egy fedett teraszra érkezünk. A lakás beépített szekrénnyel ellátott, a konyha gépesített.
Az ingatlan elosztása:- amerikai konyhás nappali, előtér, közlekedő, fürdő, WC, 3 szoba, összesen 77 m2-en + 11 m2 terasz
A szobák kellemes méretűek, a lakás kényelmes, 1 szintes, a bejáratnál 3 lépcsőn kell felmenni. Az ikerház 2 ingatlana a folyosó felől van összeépülve, ám a telek kerítéssel elválasztott, így az otthon önálló területű ingatlanként használható.
Az udvar gondozott, füvesített, a ház mellett kő bográcsozó-sütőgető található, a kert végében kis fakerítéssel elválasztott wellness pihenő rész került kialakításra. Mellette egy lemez házikó biztosít helyet a tárolandó eszközöknek. Az udvaron fúrt kút szolgáltatja a locsolóvizet, a saját telek + ikerházrész önállóan körbekerített, fém oszlopokon, dróthálóval ellátott. Az utcafront felöl térköves bejáró biztosít helyet a gépjárműveknek, a ház előtt dekor kavicsos kiskert került kialakításra. A házon kültéri világítás került elhelyezésre, az udvarra a bejutás 2 szárnyas acélrácsos kapun biztosított.Kimle Győrtől 30 km-re, Mosonmagyaróvártól 11 km-re található, megközelítése az 1-es főúton vagy az M1-es autópálya felől történhet. A szigetközi táj egyedülálló hangulata, a környék gazdag madárvilága, védett növényei, vízi társulásai, a friss dunai levegő magával ragadó.
A környéken az aktív turizmus is jelen van, kenukölcsönzés, sétakocsikázás, kerékpározás, horgászat, lovaglás, wellness várja a sportolni, pihenni vágyókat.Amennyiben egy újszerű, élhető alapterületű, kiváló elosztású, fenntartható ingatlant keres zöldövezetben, keressen bátran és mutatom Önnek!

Referencia szám: HZ075689-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149336496

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn