Győri eladó 68 nm-es lakás

company_logo

64 500 000

Ft

948 529 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 22:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
68 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
12110  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

FELÚJÍTÁS MENTES GYÖNYÖRŰ LAKÁS, EXTRA KIALAKÍTÁSSAL!

Győr-Marcalváros II-n, egy 3 szintes társasházban keresi új tulajdonosát ez az ELSŐ EMELETI, kiváló TÉGLA LAKÁS. A 2005-ös építésű, tehermentes, 2 + 1 fél szobás lakás 68 m2, melyhez egy 2,8 m2 es SAJÁT zárható TÁROLÓ is tartozik. A franciaerkélyes, világos, elegáns nappalit egy pult választja el a konyhától, mellette egy kényelmes étkező található. Az otthon tágas előszobával, különálló fürdővel és WC-vel, valamint kamrával is rendelkezik, Számos BEÉPÍTETT SZEKRÉNY és DEKORFAL biztosít rengeteg tárolófelületet, a szobák hangulatáról egyedi SPOTLÁMPÁS ÁLMENNYEZET gondoskodik. A lakás SZIGETELT, műanyag ablakai REDŐNNYE, SZÚNYOGHÁLÓVAL ellátottak. A konyha PRÉMIUM GÉPEKKEL felszerelt: így AEG főzőlap (2022), egy AEG sütő (2006), Whirlpool mosogatógép (2023), Cata páraelszívó (2006), továbbá egy Whirlpool mikró (2006) biztosítja a mindennapi főzés örömét. Hansgrohe csaptelepekkel szerelt a fürdőszoba, a nappaliban pedig egy Fischer hűtő  fűtő KLÍMA temperálja a megfelelő hőmérsékletet. A biztonságról egy acélkeretes, több ponton záródó bejárati ajtó gondoskodik.

A 3 éve történt felújítás során festés, valamint a 2 szobában parketta csere történt. Az épület kívűlről 5 cm szigetelést kapott. A lakás közös költsége 12.110 Ft. .A lépcsőház tiszta, gondozott, a környék rendezett, parkosított. A ház alatti teremgarázsban IGÉNY SZERINT egy 18 m2 es gépkocsi beálló, valamint egy ráccsal elzárt tároló megvásárolható, ára 6.500.000 Ft

Hívogató, kellemes, otthonos a lakás hangulata, a közelben kiserdő, kiránduló ösvények, horgásztó csábít a természetbe. Marcalváros II. kiválóan megközelíthető, iskolák, óvodák, üzletek, szolgáltatások sokasága egy karnyújtásnyira elérhető..

Ha a fent leírtak passzolnak az elképzeléséhez és szívesen megtekintené személyesen is e lakást, keressen bátran, hétköznap vagy hétvégén egyaránt!

Referencia szám: LK053690-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146480178

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn