Abdai 119 nm-es ház eladó

company_logo

81 900 000

Ft

688 235 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 10:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2016

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Riasztó

Szintek száma:
2

Kert mérete:
198  m2

Méret:
119 m²

Leírás

Győrtől mindössze 7 km-re található ez a remek IKERHÁZ, mely páratlan lehetőségekkel várja új tulajdonosát!

A 2 szintes ingatlan 2016-ban épült, mely egy kétlakásos társasház egyik fele. A ház falazata 30-as porotherm tégla, mely 15 cm-es külső szigeteléssel rendelkezik. A lapostető alatt 40 cm lépésálló szigetelés, 5 cm húzóbeton és 2 réteg kátránypapír került elhelyezésre a maximális víz-, pára- és hővédelem ellen. Az esővíz elvezetése szikkasztógödörbe megoldott, hozzájárulva a környezettudatos gazdálkodáshoz. A teraszok 40 cm monolit betonnal, 20 cm lépésálló szigeteléssel, Estrich betonnal burkoltak, valamint a nagyobbik terasz rétegzett műgyantával ellátott. A ház fűtésére gáz cirkó rendszer került telepítésre, melyet Ariston gázkazán működtet. A padlófűtés minden helyiségben megtalálható, így télen is egyenletes a hőeloszlás. A klíma előkészítése a nappaliban már megtörtént, így az új tulajdonos saját igénye szerint alakíthatja ki a légkondicionálást. A 3 rétegű műanyag ablakok automata redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve, így az évszaktól függetlenül tökéletes a beltéri komfortérzet. A 7 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó, valamint a telepített kamerarendszer gondoskodik az ingatlan és lakóinak maximális védelméről. A házban ipari áram (3 x 16 Amper) rendelkezésre áll.

A ház elosztása:
FÖLDSZINT: előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, kamra, 2 szoba, fürdőszoba WC-vel, tárolós és egy 26 m2-es részben fedett terasz
EMELET: közlekedő, 3 szoba, fürdőszoba WC-vel, továbbá 2 terasz, melyek 28 és 11 m2 területűek

Az ingatlan modern kialakítású, a mai kor igényeinek megfelelő burkolatokkal és beépített bútorzattal ellátott. A gépesített konyha BOSCH villany sütőt, BEKO villanyűzhelyet, valamint BOSCH 14 személyes mosogatógépet tartalmaz. A gáz és melegvíz költsége havonta összesen 8.000,-Ft, a többi közmű fogyasztás szerint. Az előre megtervezett koax és UTP kábelezés minden szobában lehetővé teszi a zökkenőmentes online jelenlétet. Az internet szolgáltatást a Telecom és a MicroWave biztosítja.Az ingatlan kellemes kertvárosi környezetben, zsákutcában, erdő és patak közvetlen szomszédságában helyezkedik el, biztosítva ezzel a nyugodt és zavartalan életkörülményeket. A gépkocsibeálló a kapun belül található, továbbá a ház előtt 4 vendégparkoló áll rendelkezésre a kényelmes parkolás érdekében. A ház első és hátsó udvarán egyaránt külső tároló ad otthont a kerti eszközöknek, bútoroknak, játékoknak, így a házban több hely marad a közösségi-, és a privát élettereknek. Igény esetén a lakás bútorozottan is megvásárolható.

Az ingatlan adottságai miatt tökéletes választás lehet akár nagyobb családok számára is, akik szeretnének élvezni egy zöldövezeti otthont a város zajától távolabb, ám mégis elérhető közelségben maradnának a nagyváros biztosította infrastruktúrához.

Ha nem akar hatalmas kertet gondozni, se felújítani, de kiélvezné a 3 nagyméretű terasz és a kellemes kis udvar adta lehetőségeket, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé még ma! Keressen bátran és mutatom Önnek!

Referencia szám: HZ066529-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148614118

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn