Befektetési lehetőség a belváros központjában!

company_logo

225 000 000

Ft

642 857 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

ma, 08:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
350 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van
Parkolás:
Utcán

Leírás

Sopron belvárosában központi mégis elszeparált, csendes részén eladóvá vált egy családi vállalkozásként üzemelő vendéglátó hely!

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:
Az étterem lokációja kiváló, a sétáló utca központi részén helyezkedik el, így megközelíthető autóval és gyalogosan is.
Az ingatlan egy 521 m2-es telken helyezkedik el, a földszinten található az étterem vendégtere és a konyha, az emeleti szinten pedig az iroda és a személyzeti öltöző, valamint két lakás (56 m2 és 42 m2) , amelyek rövid és hosszútávú bérbeadás céljából egyaránt hasznosíthatók. A vendégtér akadálymentes, amely 41 fő befogadására alkalmas, a teraszokon pedig 62 fő fér el kényelmesen. A konyha teljes körű kiszolgáló egységekkel (étel előkészítők, mosogató egységek, közlekedők, tároló helyiségek) rendelkezik, a HACCP szabványnak megfelelően. A külső nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott fa ablakok a beltéri nyílászárók szintén fa szerkezetűek. A fűtés kondenzációs gázkazánnal, radiátoros hőleadókon keresztül biztosított. Az étterem vendégterében és a tetőtéri lakásban pedig hűtő/fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. Az épület alatt 71 m2-es pince helyezkedik el, a szomszéd lépcsőház földszintjén pedig egy 21 m2-es tároló is a vételár részét képezi. A parkolás a szomszédos utcákban (fizetős övezet) és az Árpád utcai parkolóházban lehetséges. Az étteremben található bútorok és berendezési tárgyak értékesítése megbeszélés tárgyát képezi.
A tulajdonos igényességét és gondosságát tükrözi a rendszeresen karbantartott épület és annak környezete, a lakások kialakítása, a belső burkolatainak, nyílászáróinak a minősége is.

KINEK AJÁNLOM:
Elsősorban vállalkozás céljára lett kialakítva az épület, de nem csak vendéglátó jellegű tevékenység végzésére alkalmas az ingatlan, további lehetséges funkciói bemutatóterem, egészségügyi központ, oktatási központ, szépség szalon, pénzintézet, kávézó, kiskereskedelmi bolt. A földszinti rész átalakításával további két lakás is kialakítható, így akár négy lakás bérbeadására is alkalmas az ingatlan.
A tulajdonosok a vételár kifizetését Euroban is elfogadják.

További részletekért várom megtisztelő hívását!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143585602

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás