Barátságos, hangulatos Nappali + 3 szobás ház Töltéstaván!

company_logo

75 500 000

Ft

867 816 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
87 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
425  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Gondolkoztál már azon, hogy mitől lesz igazán hívogató, kuckózós a nappali? Segítek. Központi szerepet tölt be a család életében. Összehozza és nem elszeparálja a családot. Fénnyel teli, és igazán meleg hangulatot áraszt. Tágas és komfortos. Tehát éppen úgy, mint ennél a Töltéstaván található ingatlannál, ami a település új építésű házakkal övezett részén helyezkedik el, 2016-ban épült, 425 nm területű telken áll, 87 nm lakótér + 13 nm térkövezett terasz + 16 nm kerti tároló alapterülettel bír.

Az ingatlan belső tereinek az elrendezése: nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, előszoba, közlekedő, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba káddal, zuhanykabinnal, külön álló wc, háztartási helyiség.

A fő falak 30 cm-es Porotherm falazó elemből falazottak. A homlokzati szigetelés 12 cm, a födém szigetelése pedig 25 cm vastagságú. A nyílászárók dupla hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, minden helyiségben redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A fűtés és a meleg vízellátás kombi turbó gázkazánról vezérelt. A hő leadó: padlófűtés rendszer, a fürdőszobában törölköző szárítós radiátorral kiegészítve. Alternatív fűtéskét a ház központi részén a nappali-konyha-étkező részben kialakításra került egy impozáns cserépkályha, ami a fűtési időszak kezdetén, szinte a ház egészét temperálja. A konyhabútor gépesített: villany főzőlap és páraelszívó a konyhaszigetben, villany sütő, beépített hűtő, mosogatógép pedig a konyha egész falán található konyhabútorba építve. A nappali klimatizált. A gépészet a mosókonyhában kapott helyet. A fürdőszobában kád és zuhanykabin is beépítésre került. A házban található beépített szekrények (előszobafal, gardróbszekrény) a vételár részét képezik.

A kert körbekerített, rendezett, térkövezett, fákkal, bokrokkal beültetett, szépen füvesített. A locsolást fúrt kút segíti. A bejárat mellett kapott helyet egy 16 nm alapterületű, Lindab lemez táróló. A parkolás a ház előtt egy térkövezett, fedett, 2 gk. pakolására alkalmas területen megoldott.

Az ingatlan jogi jellegét tekintve ikerház, használatában viszont családi házként funkcionál, külön bejáratról közelíthető meg, a 2 szomszédos telek egymástól kerítéssel elválasztásra került.

Az ingatlan megvásárlásához a személyi feltételek megléte esetén az idei évben 1.430.000,- Ft Csok, 10 M Ft kamattámogatott hitel igényelhető, melynek lebonyolításában irodánk díjmentes segítséget nyújt. Hívjon, és nézzük meg együtt: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143373456

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Varga Renáta

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn