Abdán eladó egy dupla nappali + 5 szobás, garázsos, medencés ház

company_logo

95 900 000

Ft

319 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
940  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Nagy családosoknak szóló kihagyhatatlan ajánlat!

Abdán eladó egy 2007-ben, Ytong falazó elemből épült, igazán impozáns belső terekkel bíró, 250 nm lakótérrel és egy 50 nm-es garázzsal rendelkező, 2 nappali + 5 szoba kialakítású, belső két szintes, beltéri medencés családi ház.
Az Ytong téglát Magyaroszágon 25 éve gyártják, de Svédországban már 1929 óta bevált építőanyag, amely egy természetes összetevőket tartalmazó, környezetbarát termék. Kevesen tudják, hogy az Ytong tégla használatával már eleve ajándékba kapunk némi hőszigetelést, a hagyományos téglákhoz képest.

Az ingatlan belső tereinek elrendezése a földszinten: előtér, 2 nappaliként funkcionáló helyiség, 1 szoba, mely gardrób és fürdőszoba (hidromasszázskáddal), valamint fedett medence kapcsolatos, konyha, kamra, étkező, külön álló gardrób, vendég wc, tágas lépcsőfeljáró. A medence a fotókon látható állapotú, a teljes befejezés a leendő tulajdonosra vár. Az emelet belső tereinek az elrendezése: körfolyosó, fürdőszoba, háztartási helyiség, 4 külön bejáratú szoba, (2 szoba erkélyes, 1 további szobából pedig egyenesen a gardrób szobába és fürdőszobába jutunk).

A ház egészére jellemzőek a tágas, világos terek. A szobák mindegyike átlagon felüli alapterületű. A konyha gépesített: beépített villany sütő, és főzőlap, páraelszívó, mosogatógép. A fűtés és a meleg vízellátás 2 módon megoldott: a földszinten található egy villany kazán, az emeleten pedig egy kombi gázkazán, ami külön körről vezérli a fűtést. A hő leadó rendszer mindkét szinten egyaránt padlófűtés, a fürdőszobákban törölköző szárítós radiátorral kiegészítve. Alternatív fűtés (kandalló) kialakítására egy, a ház központi részén található kémény kínál lehetőséget. A nyílászárók dupla hőszigetelt üvegezésű, műanyag ablakok. A klíma előkészítés megtörtént, viszont a készülék nem került beépítésre, ez már a leendő tulajdonos feladata.

Az elektromos kapuval felszerelt, fűtött garázs a házzal egybe építve került kivitelezésre, a lakó térbe való bejutás közvetlenül megoldott. A 940 nm területű kert körbekerített, rendezett, füvesített, fákkal, (cseresznyefa, díszfák) bokrokkal beültetett. Az udvaron található egy kerti tároló.

Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, Csok és kamattámogatott hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Amennyiben szeretné megtekinteni a házat, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141323652

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn