Eladó 43 nm-es lakás Győr

company_logo

30 100 000

Ft

700 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 22:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
43 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Felújításmentes lakást szeretne, gyorsan, frekventált helyen? Megtalálta!

Győrben az Ipar úton keresi új tulajdonosát egy 43 m2-es franciaerkélyes lakás. A szó minden értelmében egy IGAZI OTTHONRÓL beszélünk! Na de mit is tud ez a kis alapterületű, ám mégis különleges lakás? 2023-ban teljeskörű felújításon esett át az alábbiak szerint:- biztonsági bejárati ajtó- új gázcsövezés- új villanyvezetékek- új gáz- és vízóra- friss festés- vadonatúj konyhabútor- teljesen megújult fürdőszoba- alagsori tároló felújítása- klíma beépítéseA lakás egy 4 emeletes társasház legfelső emeletén található, ahová egy tiszta, gondozott lépcsőházon keresztül jutunk. Nagyméretű előszoba biztosítja a kényelmes megérkezést, ahonnét minden helyiség elérhető. A szobákban eredeti jó minőségű fa parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyugati fekvésnek köszönhetően a lakás kellemesen világos, a nagyobbik szobához francia erkély tartozik, a dupla üvegezésű műanyag ablakok redőnnyel ellátottak. A fűtésről kiválóan működő gázkonvektor gondoskodik, a mindig kellemes hőfok télen-nyáron egy mozdulattal a klímával is szabályozható. Internet és TV a Digi hálózatáról elérhető. A megújult konyha és a fürdőszoba tágas, kényelmes térrel várja a hazaérkezőket. A befőtteknek vagy a háztartási dolgoknak a lakásban egy saját kamra biztosít helyet

Az otthon csendes, minden ablaka a hátsó kis utcára néz. A lakóközösség régóta összeszokott, barátságos, kedves emberek alkotják. Az egész lakás kellemes, otthonos, patika tisztasága és rendezettsége gondos kezekről árulkodik.Az épületbe való bejutást elektromos záras kaputelefon rendszer biztosítja, a társasház mögött ingyenes parkolók állnak rendelkezésre.
A lakás elosztása:- nagyszoba- kisszoba- fürdő- konyha- előszoba- kamra- saját nagyméretű tároló az alagsorban

És hogy miért is jó ezen a környéken lakni? Mert minden megtalálható a közvetlen közelben, akár gyalogosan is elérhető. 100 m-es belül van az Eto Park bevásárlóközpont, ahol üzletek sokasága, posta, okmányiroda, étterem, pékség, bankautomata, buszmegálló, stb. áll rendelkezésre. A környező utcákban, gyógyszertár, fagyizó, bölcsöde, óvoda, iskola, benzinkút stb. elérhető. Többféle kikapcsolódási lehetőség is helyben biztosított. A Győri Állatkert, a Győri Műjégpálya, a Magvassy Mihály Sportcsarnok és a kultúrális rendezvényeknek helyet adó Audi Aréna is a közelben található. Ha nagybevásárláshoz van kedve, az Árkád bevásárlóközpont és az Interspar Hipermarket 1,5 km-en belül elérhető. Ha gyakran jár vidékre, az 1-es főúton, vagy az M1-es autópálya győrszentiváni lehajtója felől gyorsan elérheti leendő otthonát.

Kell ennél több? Hívjon és mutatom Önnek!

Referencia szám: LK077511-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146167271

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn