2 generációs ház nyugodt, csendes természet közeli környezetben !

company_logo

104 900 000

Ft

466 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 25., 11:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
225 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1262  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Megvételre kínálok Fertőrákoson, Magyarország egyik közkedvelt, világörökség részén 1262 m-es saroktelken elhelyezkedő, 2006-ban téglából épült, hőszigetelt 225 m-es, 3 szintes, családi házat, amely 7 szobából, 2 konyhából, 3 fürdőszobából és 4 toalettből áll.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:
Az utcáról az előudvaron át, előtetős főbejáraton keresztül jutunk a középső szinten található tágas előszobába, amiből szinteltolással nyílik a nagy méretű amerikai-konyhás, étkezős nappali a 21 nm-es terasszal, ahonnan pazar kilátás nyílik a rendezett kertre valamint a Szárhalmi erdő és a Rákos-patak övezte környezetre. Ugyanezen a szinten található egy világos, utca frontra néző szoba, amely a mellette praktikusan kialakított fürdőszobával és külön álló mellék helyiséggel, kiválóan alkalmas hálószobának, dolgozószobának, irodának. A felső szint /tetőtér/ 4 db nem túl nagy, de barátságos szobái a társalgó és a fürdőszoba - toalett, minden kényelmet megadnak a nyugodt, kiegyensúlyozott alváshoz, pihenéshez. Az alagsori szinten található egy külön bejáratú önálló apartmanként funkcionáló lakrész nappali - konyhával, hálóval és fürdőszobával, valamint a kazánház és a mosókonyha. A belső kert felől a házat egy 10 m hosszú fedett faoszlopos folyosó és egy 2 kocsi beállónak alkalmas fedett terasz zárja körbe. A kerékpár út mellett, turisztikailag frekventált helyen fekvő családi ház, kitűnően alkalmas vendégszálláshely és egyéb vállalkozás üzemeltetésére is. A korábbi években a házban jól jövedelmező kerékpárkölcsönző működött. A ház fűtését és meleg víz ellátását az alagsori kazánházban elhelyezett, álló 60 l víztartályos, programozható cirkó gázkazán biztosítja. A lakóingatlan a helyi önkormányzat engedélye alapján 2 lakásos háznak minősül, ezért a rezsicsökkentett gázmennyiség duplán vehető igénybe.
Legnagyobb előnye, hogy beosztásának köszönhetően alkalmas TÖBB GENERÁCIÓS családok együttélésére, vagy befektetési célokra egyaránt. Megvásárláshoz igénybe vehetőek, államilag támogatott vissza nem térítendő támogatások és kedvezményes hitelek .

LOKÁCIÓ:
A település önálló önkormányzattal, orvosi rendelővel, gyógyszertárral, bölcsődével, óvodával, iskolával, REÁL élelmiszer bolttal rendelkezik, melyek a központban (2 km) találhatóak. Az ausztriai határ (3 km), a fertőrákosi kőfejtő és barlangszínház (1 km), valamint Sopron (5 km) közelsége nagyon vonzóvá teszi az ingatlant.

A családi házat bátran ajánlom a csendet, nyugalmat kereső családoknak és a vállalkozó kedvűeknek egyaránt.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141359905

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn