Vip-002230. Lovasberényben többfelépítményes önálló telephely eladó!

company_logo

598 000 000

Ft

239 200 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 13., 13:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
2500 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint
Parkolás:
Udvarban

Leírás

English text follows.

Vip-002230. Lovasberény, Lujza majorban többfelépítményes, vegyes funkciójú önálló telephely eladó!

Az ingatlanegyüttes Székesfehérvártól 15km-re, a 811-es számú főút mellet, nyugodt és zöld környezetben, mintegy 25.000m2 telekterületen helyezkedik el. Az ingatlan egész területe körbekerített, igényesen parkosított és rendszeresen gondozott. Az épület körül 95db térkővel burkolt gépkocsiparkoló kerület kialakításra. A telephely felépítményei 2014-ben teljes felújításon és korszerűsítésen estek át.

Felépítmények:
irodaház / inkubátorház: 1700m2 összalapterület; 20-100 m2-es exkluzív kialakítású irodákkal, bemutatótermekkel, tárgyalókkal, étteremmel
A négyszintes irodaház minden folyosóján saját konyha, étkező és vizesblokk található. Az épület teljesen akadálymentes, lift könnyíti a közlekedést. 24 órás portaszolgálat és kártyás beléptető rendszer üzemel. A legfelső emeleten egy 160m2-es szolgálati lakás kapott helyett. Az épületben kiépített gyengeáramú szolgálat, központi szerver- és telefonközpont is található. Az üzemeltetés gazdaságosságát a korszerű faaprítékos központi fűtés-rendszer, napkollektoros melegvíz-ellátás, valamint saját víztisztító rendszer garantálja. Az esővíz egy 50 m3-es tárolóban gyűlik, amely visszaforgatva a mellékhelyiségek vízigényét szolgálja ki.

üzemcsarnok: 800m2 összalapterület; teljesen felújított; 2 db 10 tonnás híddaruval felszerelt, öltözőkkel, zuhanyzókkal, villamosenergia kapacitás: 3x150A

szállóépület: 580m2 összalapterület; felújítandó állapotú, 24 lakásos apartmanház kialakításának tervei elkészültek

raktárcsarnok: 460m2 összalapterület; felújítandó állapotú

Az ingatlan kiválóan alkalmas klasszikus cégközpont, irodaház funkcióra, továbbá egészségügyi szolgáltatóház, munkásszállás, kollégium, oktatási intézmény, idősek otthona, vagy akár lakások kialakítására.

Részletes fotódokumentációt, alaprajzokat, műszaki leírást külön kérésre megküldjük.

Eladási irányár: 598 M Ft +ÁFA
Az ingatlan kiadó is, minden esetben egyedi ajánlat készül.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 119655312

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás