Velencén ÖRÖKPANORÁMÁS ÚJ Családi Ház!

company_logo

149 000 000

Ft

1 013 605 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
147 m²

Állapot:
Új építésű

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
539  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Leírás

Velencén ÖRÖKPANORÁMÁS ÚJ Családi Ház!

Velencén a Bence-hegyen 539 m2-es gyönyörű ÖRÖKPANORÁMÁS, összközműves telken, ÚJ, kétszintes, nappali négyszobás, 146,8 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 182,1 m2), D-i tájolású családi ház, NAGY TERASSZAL, 17,54 m2 erkéllyel, kellemes déli tájolású kerttel, eladó.

A ház VÉTELÁRA KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTRA VONATKOZIK!

Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba a keleti tájolású bejáraton léphetünk a tágas nappali-konyha étkező közös térbe, melynek közvetlen teraszkapcsolata van a kert irányába. A földszinten kapott helyet egy nyugati tájolású önálló hálószoba gardróbbal, egy fürdőszoba és a gépészeti/háztartási helyiség. Az emeletre húzott karú gipszbeton lépcsőn juthatunk fel a közlekedőbe, onnan nyílik a fürdőszoba és külön mellékhelység, és három szoba, az egyik szoba saját gardróbbal rendelkezik, mindhárom szoba terasz kapcsolattal rendelkezik, ahonnan CSODÁLATOS ÖRÖKPANORÁMA nyílik a Velencei-tóra.
A gépkocsi beálló a ház udvarán biztosított.

A ház beton sávalapra, homlokzati falaknál pillér megerősítéssel, 30-as Porotherem klima belső 6 cm-es kőzetgyapot hőszigetelésű falazóblokkból, a homlokzatra külső +5 cm hőszigetelés került. Az épület belsejében a lépcsők mentén 10 cm-es kerámia válaszfalakkal, a többi fal gipszkartonból készül, a vizes helységekben impregnált falazattal. A földszinten monolit födémmel, a tetőszerkezet hőszigetelt fa gerendás födémmel, antracit színű korcolt fémlemezfedéssel épült.
A külső nyílászárók, három rétegű aragongázas üvegezéssel, automata redőnyökkel készültek, a beltéri ajtók még nem kerültek beépítésre.
Az emeleti teraszokon a homlokzattal azonos színű, fehér korlát illetve üvegkorlát lesz.
A hőszivattyúhoz tartozó gépészeti tér a földszinten kap helyet, innen kapja a fűtést, hűtést és a melegvíz ellátást a ház.
A vizes helységekben és a konyha területén, a lépcsőházban és az előszobában greslap kerül beépítésre. A nappali és a hálók laminált parketta burkolatot kapnak.
A ház jelenleg 70% készültségben van, a válaszfalak pontos elhelyezése illetve a pontos belső elrendezés, a beltéri ajtók árnyalata, a belső burkolatok színe választható. A belső arculat az új tulajdonos igényeire szeretnék alakítani.



Csendes, családi házas övezet, néhány percre a Velencei-tó, az Északi strand, kerékpárút, bevásárlási lehetőség, főút közelben.


Hívjon! Menjünk, nézzük meg, amíg még megvan!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142132930

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn