Újtelepen két generációnak megfelelő családi ház eladó!

company_logo

99 300 000

Ft

551 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
6

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Ingatlan típusa:
tégla

Szintek száma:
2
Méret:
180 m²

Leírás

Dunaújváros legkedveltebb családi házas részén, Újtelepen eladó két generációnak, vagy vállalkozásnak kiválóan alkalmas, két szintes, 200 m2 lakóterülettel rendelkező családi ház! 

A földszinten három külön bejáratú szoba, világos konyha, kamra, tágas zuhanyzós fürdőszoba wc- vel + vendég wc található. A földszinti lakórészt két bejáraton keresztül lehet megközelíteni, a hátsó bejárat közös a felsőszint lépcső feljárójával.

Az emeleten három hálószoba, fürdőszoba (fürdőkád, wc), nappali + étkező, konyha + kamra, közlekedő folyosó lett kialakítva 2004-ben, ekkor új tető, héjazat és szigetelés került beépítésre. A tetőtéri rész gázellátása külön órával rendelkezik, a többi közműt igény szerint külön lehet választani.  A fűtés és melegvíz ellátását kombi gázkazán biztosítja, valamint egy hűtő-fűtő klíma is beépítésre került.


A ház alatt található 34 nm-es pincébe a kamrán keresztül lehet lejutni. Oda került elhelyezésre a földszint fűtését biztosító kombi gázkazán. A helyiség fel lett újítva, a falakon gipszkarton borítás van,  internet kábel levezetve, villamos hálózat felújítva.

Gépészetileg az ingatlan felújított, villamos hálózat, összes nyílászáró cserélve, redőnyözve, szúnyoghálóval szerelve négy éve. 

Az épület hátsó terasza be lett fedve, padlója 2 éve járólapozva lett, az aknás garázs egy személyautó befogadására alkalmas, mellette egy tároló helyiség is helyet kapott.

Az udvar térkövezve, a kert szépen beültetve, környezete igényesen kialakítva, egy fából készült 3x6-os járólapozott kiülő is rendelkezésre áll! 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk, igény szerint kiváló jogi hátteret biztosítunk ügyfeleink számára!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141694194

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn