Újszerű Penthouse stílusú lakás hosszútávra kiadó

350 000

Ft

3 125 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 17., 21:20

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
112 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
napelemes fűtés

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
54

Kaució:
2 havi kaució

Állat hozható-e?:
nem

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
17000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Hosszútávra Kiadó pár éve épült, 6 lakásos modern társasház második emeleti, letisztult stílusú, Penthouse jellegű lakása, amihez a bérleti díj árába beletartozik 2db gépkocsi számára biztonságos parkolási lehetőség is.
(1db hőszigetelt, elektromos kapuval felszerelt saját garázs + 1db felszíni, nyitott parkolóhely a társasház zárt udvarán belül).

Ha egy szinte új, frekventált helyen lévő, kis létszámú társasház egyik lépcsőházának legfelső, egyedüli lakásának bérlője szeretne lenni, akkor ez az albérlet Önre vár!

Az ingatlan hűtés-fűtéséről hőszivattyús + napelemes rendszer gondoskodik, melynek köszönhetően se a téli fűtésnek, se a nyári hűtésnek semmi költsége sincs.
A lakás minden helyiségének fűtése/hűtése külön-külön szabályozható, így ezeknek is, valamint a társasház mai modernkor minden igényét kielégítő hőszigetelési technikájának, nyílászáróinak és kedvező fekvésének köszönhetően, a lakás havi rezsiösszege, nagyobb mérete ellenére is nagyon kevés.

A 112 m2-es bérlemény (lakás 92m2), egy rendkívül világos, amerikai-konyhás nappalis + 3 szobás, gardróbos lakás, külön fürdőszobával, külön WC-vel, amihez tartozik még egy 22,8 m2-es pergolás terasz és egy 17,7 m2-es erkély is ahová az ingatlan nappalijából, konyhájából és étkezőjéből is ki lehet menni.
A lakás minimálisan bútorozott, modern konyhája gépesített, nyílászárói redőnyökkel felszereltek, a biztonságról pedig riasztó gondoskodik, amihez akár távfelügyeletet is lehet kérni.

Az elhelyezkedést tekintve rendkívül jó helyen található az ingatlan, ugyanis a székesfehérvári Halesz Szabadidőpark szomszédságában fekszik, bevásárlóközpont, óvodák, iskolák, buszmegállók, megyei Kórház, Vasútállomás is gyalogosan csak rövid távolságra vannak, a székesfehérvári Kadocsa-elkerülő pedig szintén pár perc alatt elérhető kocsival.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147146597

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn