Kiemelt!

Újépítésű, exkluzív ház, Velence legjobb részén, a Tóparton

189 000 000

Ft

1 044 199 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 10., 15:38

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
A

Házszám:
8

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
1065  m2

Méret:
181 m²

Leírás

Szeretné megtalálni álmai otthonát?

Úgy ne keressen tovább, megtalálta!

Ez a luxus felszereltségű, Velence legjobb, legkedveltebb részén lévő, kiváló adottságú, nagyon magas minőségű, rendkívül energiatakarékos, új építésű, panorámás, exkluzív álomotthon Önre vár!

A Velencelakeside legújabb prémium tóparti fejlesztése már 90%-os készültségű, így eladásra kínáljuk ezen modern, skandináv stílusú, a mai kor energetikai elvárásainak maximális figyelembevételével, minőségi anyagokból és technológiával készült, rendkívül alacsony rezsiköltségű, energiatakarékos, exkluzív, a Velencei-tóra panorámás családi ház teljesen szeparált nyugati ingatlanát.

A pár hónapon belül (2024. nyara) átadásra kerülő, így nemsokára beköltözhető ingatlan, egy két lakásból álló családi ház kinézetű, teljesen szeparált ikerház, mely Velence egyetlen, saját stranddal rendelkező, zárt tóparti lakóparkjában található. Az eladásra kínált ingatlan bruttó 275nm-es, melyből a lakás belső nettó 135,6nm, az emeleti, Tóra panorámás terasz 44,64nm, a fedett földszinti terasz 64,68nm és a részben fedett, két autós gépkocsibeálló 30nm.

A Velencelakeside ingatlanok extra magas műszaki színvonalat, elsőosztályú kivitelezést és minőséget képviselnek. Prémium lokációjuk és egyedi igények megvalósítására alkalmas belsőépítészeti, műszaki megoldásaik és a beépített prémium anyagok révén a legmagasabb vevői igényeknek is megfelelnek és a piacon található újépítésű ingatlanoknál jóval magasabb minőséget képviselnek, így nagyon kedveltek vásárlóink körében.

Ezen a házunk is a legmagasabb műszaki megoldásokkal épült, mindkét házrészben külön-külön levegő-víz Panasonic hőszivattyú, hővisszanyerős szellőztetőrendszer (Vents), mennyezet hűtés/fűtés, padlófűtés, minden nyílászárón rejtett tokos elektromos Z-lamellás alumínium zsaluzia és a nyitható oldalfali ablakokon szúnyogháló található. Korunk elvárásainak megfelelően elektromos autó töltési lehetőség, napelem kiállás, okosház-vezérlés, fatüzelésű kandalló, különböző egyedi világítástechnikai megoldások és még számos extra műszaki tartalom került beépítésre. Nemcsak az átadásra kerülő ház nyújt kivételesen magas minőséget és egyedülálló kényelmet a leendő tulajdonosának, hanem az ingatlant magába foglaló tóparti lakópark egyedi adottságai is. pl., csak a lakóparki lakók által használható, gondozott 2000nm-es strand (alig 80 méterre az ingatlantól) kishajó/vitorlás vízrebocsátására alkalmas sója, tavon úszó napozó stég, stb.)

A ház kívülről már teljesen elkészült, jelenleg az emeleti teraszok és a ház egyediségét és karakterét meghatározó travertin kőburkolatok felhelyezése zajlik. A ház belülről is elkészült és csak arra vár, hogy a leendő tulajdonosa meghatározza egyedi igényeit, elvárásait, elképzeléseit, mely alapján - a vevői igény szerint, lakberendezői segítséggel - megtörténik a ház belső tereinek véglegesítése és berendezése.

Az ingatlan további előnye: az elhelyezkedése. Velence legfrekventáltabb helyén, Ófaluban, egy távolról is vezérelhető, zárt kapukkal védett tópart lakóparkban helyezkedik el, séta távolságra az összes olyan üzlettől, szolgáltatástól, mely a napi életvitelhez nélkülözhetetlen. (pl., iskola, óvoda, orvosi rendelő, Posta, gyógyszertár, dohánybolt, hentes, zöldséges, Velence Korzó üzletei, SPAR, Rossmann, éttermek, stb). Az autópálya lehajtó 3 percre, a BAH Csomópont 25 perc, míg Székesfehérvár 15 perc alatt érthető el.

Ne hagyja ki ezt az ritka lehetőséget!

Bővebb információ, referenciák és még több kép az alábbi honlapon: és a -as telefonszámon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147590232

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn