Új építési családi ház eladó Székesfehérváron

43 900 000

Ft

860 784 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Házszám:
133

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1
Méret:
51 m²

Leírás

Székesfehérváron Szárazrét-Feketehegyen eladó egy Új építésű, minimál stílusú 51 m2-e amerikai konyha-nappali + 1 szobás családi ház. A telek összközműves, mérete 356 m2, körbekerített.

Az ingatlan jó elhelyezkedésű, hiszen minden fontos intézmény, szolgáltató megtalálható, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen, közel az élelmiszerbolt, gyógyszertár, iskola, óvoda és az újonnan induló bölcsőde is. A buszmegálló néhány lépés a háztól, így kényelmes és könnyen megközelíthető a belváros autó nélkül is, viszont kitűnő választás a családi házba, kertbe vágyóknak.

A könnyűszerkezetes ház novemberben lesz költözhető, mely nemesvakolattal, Bramac
tetőcseréppel, falszerkezetben 15cm táblás kőzetgyapottal, homlokzaton10 cm hungarocell szigeteléssel, ereszcsatornával, fa hatású díszítő berakásokkal, 3 rétegű nyílászárókkal és modern tejüveg betétes beltéri ajtókkal kerül átadásra. A fűtésről 2 klíma gondoskodik (H-tarifával), illetve beépítésre kerül a nappaliba egy fa tüzelésű kandalló is, mely a téli estéken nem csak hangulathoz és a megfelelő hőmérséklethez járul hozzá, de az áramfogyasztást is minimalizálja.

A házból kilépve egy térköves terasz is kialakításra kerül, mely kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelekre, grillezésre. A már beépítésre került minőségi anyagok mellé az új tulajdonos maga választhatja ki a hideg- és melegburkolatokat, így saját ízlése szerint alakítható meghitt otthonná ez a kiváló ingatlan.

Elsősorban fiatal pároknak, egy gyermekes családoknak vagy idősebb párok számára ajánlom, mert egyszintes, nem kell lépcsőzni, a kert kezelhető méretű, könnyen rendben tartható, de mégis kialakítható benne egy kis konyhakert vagy elhelyezhető egy kisebb medence és hintaágy a fák árnyékában.

Az ingatlan értékálló befektetés és a környék fejlődése további értéknövekedést biztosít, elhelyezkedésénél fogva alkalmas befektetésre és állandó lakhatásra is. A ház magánszemélytől eladó, amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Ingatlanosok segítségét Nem kérjük!

Hirdetés azonosító: 149238188

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 85 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn