Kiemelt!

Eladó 92 nm-es ház Tordas

company_logo

74 990 000

Ft

815 109 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 12:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
92 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
geotermikus fűtés

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
499  m2

Félszobák száma:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Leírás

!!! MODERN IKERHÁZ TORDAS CSENDES RÉSZÉN A+ ENERGETIKAI MINŐSÍTÉSSEL!!!
Eladó Tordas csendes részén egy 3 szobás modern ikerház hátsó 92,47 m2-es lakása! Ez a könnyűszerkezetes épület minden modern komfortot magában foglal, és tökéletes otthona lehet egy kis családnak vagy egyedülállónak. Szerződés aláírását követően 4 hónap múlva be is költözhet!!!
Az ingatlan a csendes Tordas településen található, és könnyen megközelíthető a város központjából vagy az autópályáról. Az ikerház egyik fele 71,28 m2, a másik pedig 92,47 m2, a kisebb 2 hálószobával és egy tágas nappalival, a nagyobb pedig 3 hálószoba és nappalival rendelkezik. Minkét lakást terasz kapcsolja össze a saját kertjével.
Az ingatlan nagyon korszerű, és minden részletét az életminőség javítására tervezték. Az épület kiváló minőségű anyagokból készült, és az energiahatékonyságra is nagy hangsúlyt fektettek. A fűtése padlófűtés a legmodernebb hőszivattyúval, így az energiaköltségek minimálisak lesznek.
Az ingatlan előtt egy kényelmes parkoló található, és egy kis kert is tartozik hozzá. A környék csendes és barátságos, ideális a nyugodt életet kedvelőknek.
Az ikerház két lakását tárólók kötik össze és a nagyobb lakáshoz egy fedett autóbeálló is készül, így a két lakótér semmilyen felületen nem érintkezik egymással.
Teljes közművel rendelkezik, mind saját órával. Rezsije nagyon kedvező. Ajánlom több gyermekes családnak, vagy a nagyobb élettérre vágyóknak!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére, már 7, 00 %-os kamattól! Az ingatlan CSOK Plusz támogatásra is megfelel!

Referenciaszám: M270699

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146231087

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn