Tordasi eladó 1830 nm-es telek

company_logo

39 000 000

Ft

21 311 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
utcában

Méret:
1830 m²

Leírás

Eladásra kínálok Tordas egy rendkívül gyors ütemben fejlődő, gyönyörű zöldövezeti részén egy 1830 négyzetméter alapterületű, belterületi, építési telket a Csillagfürt lakókert és az újonnan beépült városrész szomszédságában, melyhez aszfaltos út vezet.

A falusias lakóövezetre jellemzően 30%-os beépítési mód, 60% zöldterület aránya, oldalhatáron álló beépítési mód és legfeljebb 2 épület elhelyezése érvényes.
Az övezetben lakóépületek, mező-és erdőgazdaság építményei, továbbá a helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató és kézmű ipari építmények helyezhetők el.

Utcafronti része 36 méter, ami a telek utcához messzebbeső részén 25,92 méterre keskenyedik, hossza pedig 60 méter.

Alkalmas két lakásos társasház, önálló családi ház építésére, közművek az utcából bevezethetőek.

Az M7-es autópálya 30-as lehajtójától - Pest megyei matrica elegendő - érjük el Tordas határát, dél-budai vagy csepeli indulással mintegy 25 perc alatt.
A településen óvoda, a környéken nagyon jó hírnévnek örvendő tordasi 8 osztályos általános iskola, sporttelep (teniszpályákkal, műfüves futballpályával, egyéb sportolási lehetőségekkel), orvosi rendelő, Polgármesteri Hivatal, focipálya, játszótér, posta, kisboltok találhatóak.

A Velencei-tó kocsival 20 perc, de a Rebel Beach-en is van wakeboard-pálya, és a Western falu kalandpályája, lovardája is várja a sportolni vágyókat.

A Szent László-patak mellett végigfutó aszfaltozott bicikliúton biztonságosan elérhető (3 kilométer, közforgalmi utaktól elzártan) a Velencei-tó, Balaton, illetve Budapest is.

A tömegközlekedésre sem lehet panasz, pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan a Martonvásári vasútállomás - Budapest, Székesfehérvár irányába - mindössze 10 perc alatt elérhető.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette ez a lakás az érdeklődését, hívjon bizalommal.
M261487
Antal Enikő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143613250

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn