Telephely eladó Rácalmáson!

company_logo

179 990 000

Ft

42 410 Ft/m²

Feladás dátuma:

szept 28., 11:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Méret:
4244 m²

Leírás

Eladó Rácalmáson belterületi ipari telephely!
Az ingatlan Rácalmás belterületén, a 6-os út közelében helyezkedik el, 1 km-re Rácalmás központjától, és kb. 2 km-re a Hankook Tire Magyarország Kft-től.
A 4244 m2-es, körbekerített telek még kb. 40%-os mértékben beépíthető, max. 6 m magas építmény kialakítására van lehetőség.
A területen kamerák vannak telepítve. A telek hátsó részén 2 db 6 m-es belmagasságú 150 m2-es és a kettő között 1 db 100 m2-es donga csarnok található. Az egyik csarnokban lakatos munkák végezhetők, a másikban kamion szerelőakna és csápos emelő található, mely alkalmas munkagépek, teherautók szerelésének elvégzésére, A középső csarnok raktározásra, anyagok tárolására is megfelelő.
A csarnokok közelében egy könnyűszerkezetes szociális épület áll, amelyben az alábbi helyiségek találhatók: két pihenő helyiség, egy konyha étkezővel, egy irattár, női és férfi mosdó, zuhanyzó és öltöző. Az épület fűtéséről elektromos panelek gondoskodnak, de a központi fűtés is kialakításra került. A szociális épület mellett két egymásra helyezett irodakonténer van, mely alkalmas adminisztratív ügyintézéshez, vagy vállalkozások irodáinak kialakításához. A területen ipari áram is biztosított.
A telephely kiváló elhelyezkedése, a meglévő építmények és a tárolóhelyek kialakításának lehetősége minden szempontból megfelelővé teszi az ingatlant vállalkozások, ipari tevékenységek folytatására.

Hirdetés azonosító: 150528593

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn