Tégla épület, FALSUI CSOK-ra alkalmas

company_logo

46 900 000

Ft

625 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 18., 13:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1078  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

**Eladó családi ház Füle központjában, mégis csendes környéken**

Az Ön számára ideális otthont kínálunk Füle központjában, csendes helyen található, 75 négyzetméteres családi ház formájában. A házban 2 szoba, konyha, nappali és fürdőszoba található, így kényelmes otthont biztosítva bármilyen családnak. A tágas tereknek köszönhetően akár 3 gyermekes családoknak is tökéletes választás lehet.

Az ingatlan felújítás után a FALUSI CSOK igénylésére is lehetőség van, és a padlásfeljáró hozzáigazításával még a 3 gyermekes CSOK is igényelhetővé válik.

A ház fűtését kombi turbó gázkazán biztosítja, mely nemcsak a meleget szolgáltatja a pár éve lecserélt lapradiátorokon keresztül, hanem a melegvizet is. Emellett a nappaliban kandalló is található, és a nagyszobába idén hűtő-fűtő klíma lett telepítve, melynek beltéri egysége igény esetén áthelyezhető a nappaliba.

Az ablakok és a bejárati ajtó kivételével az összes nyílászáró cserélve lett, műanyag ablakokkal, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve. A ház egy friss festéssel azonnal beköltözhetővé válik.

Az épület 5 cm vastag hungarocell szigetelést kapott, de a színezés az új tulajdonosra vár. A villanyvezetékek 6 éve lettek kicserélve, a tető pedig pár éve lett fóliázva, csatornázva és felújítva.

Az ingatlanhoz tartozik egy félfedett terasz, egy 15 négyzetméteres kamra, melyből fel lehet jutni a padlásra, valamint egy 18,5 négyzetméteres nyárikonyha és egy 26 négyzetméteres műhely, melyből könnyedén kialakítható egy garázs. Az udvaron található egy 18 négyzetméteres aknás garázs is.

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésű, Székesfehérvár mindössze 25 perc, a Balaton 15 perc, az M7-es autópálya pedig 10 percen belül elérhető. A településen pedig áthalad a Balaton-Budapest kerékpárút is.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen egy lépést a tökéletes otthon felé!
Amennyiben eladó ingalana van, díjmentes piaci elmzéssel, ármeghatározással, hívjon bizalommal.
Bankfüggetlen, ingyenes hiteltanácsadás és-ügyintézés, CSOK, babaváró kölcsön, energetikai tanúsítvány és igény szerint teljes jogi háttér egy helyen. Keressen bizalommal.

Referencia szám: HZ068526-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142242652

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Vincze Péter

KULCS-PONT Ingatlan Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn