Tágas Székesfehérvári Családi Ház Extrákkal!

142 000 000

Ft

699 507 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 8., 20:32

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
203 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
8

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
250  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Tulajdonostól, Tágas Családi Otthon. Eladó egy önálló, 2006-ban épült családi ház Székesfehérváron, a Búrtelepen, a Kórház és a Jégcsarnok közelében. A ház gyorsan fejlődő környéken, kertes házas övezetben található, egyirányú, kisforgalmú, tömegközlekedésmentes utcában. Könnyen elérhető helyi buszokkal (13, 14,16, 20, 30, 40, 41, 43, 44), de az M7-es autópálya is csak pár perc. Boltok (Lidl), iskolák, óvodák, Halesz-park, egyetem, kávézók, cukrászdák a közelben.

A ház alapterülete: 203 m2, ebből a földszint 110 m2, az emelet 93 m2. Az épülethez csatlakozik egy fedett, 37 m2-es terasz és egy 43 m2-es fűtött, duplagarázs. A telek mérete 693 m2.
A földszinten van az exkluzív előszoba-étkezős-amerikai konyhás-nappalis (66 m2) összefüggő tér. A nappaliból nyílik a szülői háló, amelyhez külön fürdőszoba és WC-tartozik. A folyosóról nyílik egy önálló kamra, gardrób és a háztartási-műszaki helyiség WC-vel. A fürdőszobát, a WC-t és a konyhát (hatalmas önálló konyhaszigettel, beépített mosogatógéppel, mosogatóval, mikróval, sütővel és modern főzőlappal, elszívóval) 2021-ben újítottuk fel. A ház alatt egy kis pince is van.
Az emeleten három teljes értékű hálószoba (normál belmagassággal, emelt térdfallal), egy dolgozószoba, egy fürdőszoba és külön WC valamint egy kisebb nappali található. Két szobából csendes, kis erkély nyílik az előkert felé. Az emeleti fürdőszoba és WC is felújított, a munkákat 2018-ban fejezték be.
A főépületet és a garázst egy fedett, nagy terasz köti össze (az emeleten függőfolyosós átjárással a garázs tetejére), ahol szauna (6 személyes, infra- és finn) és egy jakuzzi kapott helyet. A garázs két autó befogadására alkalmas, benne külön WC-vel, tusolóval és nyári konyhával. Tetején műfüves pihenő található. A garázs mögött egy kis faházban lehet tárolni a kerti szerszámokat.
Az ingatlan összközműves, ipari árammal rendelkezik, riasztórendszer védi. Fűtés- és melegvíz előállító rendszere a 2019-ben kicserélt modern (Ariston) kondenzációs kazánnal működik, a hőt radiátorok adják le, padlófűtéssel kiegészítve. Hűtéséről 6 db modern, hűtő-fűtő (Mitsubishi) klíma gondoskodik. A nyílászárók hossztoldott Borovi fenyőből készültek, a házon külső szigetelés van. Az árnyékolást elektromos redőnyökkel tettük teljessé, a beépített szúnyoghálók miatt bátran szellőztethetünk nyáron is.
Az előkert parkosított, gondozásmentes, az udvar a pihenést szolgálja kis díszkerttel, kerti sütögetővel és sok hellyel a napágyak kihelyezéséhez.
Az ingatlan tehermentes.
Köszönjük, de nem kérjük ingatlanközvetítők segítségét!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146927607

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn