Táborállás csendes utcájában extrákkal teli, kiváló családi ház eladó!

company_logo

95 900 000

Ft

685 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Fűtés típusa:
központi fűtés

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Szintek száma:
1
Méret:
140 m²

Leírás

 


Dunaújváros északi lakórészén az Ezüstfenyő utcában eladó egy 2016-ban épült bruttó 140 m2 (fedett terasz 30 m2, ház 110 m2), hasznos 95 m2 alapterülettel, tágas nappalival, konyhával, két hálószobával, gardróbbal rendelkező, nagyon jó állapotban lévő családi ház!


Az elektromosan működő úszókapu kinyitását követően a térkövezett udvarba belépve egy mediterrán stílusban megtervezett, parkosított egyedien kialakított családi ház tárul elénk!

A telek 1051 m2, mely kerítéssel körbe határolt, az utcáról belátni nem lehet. Az utca felőli sarokban kialakításra került egy 20 m2-es fából készült tároló, mellette egy fedett kerti sütő és kiülő. Tovább haladva egy 2,5x5,5-ös vízforgatóval ellátott medence található, nyári forró napokon kiváló felfrissülést biztosít!

A telek bal hátsó sarkában egy régebbi építésű, viszont gépészetileg és esztétikailag felújított, alápincézett, fűtött épület található (6x6), akár külön lakrésznek is kiválóan alkalmas (víz, villany, fűtés bevezetve). A ház háta mögött két gépjármű részére kialakított fedett beálló is található. Az ingatlan villamos ellátását egy 8 kw-os napelemrendszer biztosítja.

A ház 2016-ban épült Porotherm 30-as falazatból, mely külsőleg 15 cm szigetelést kapott. A tető cseréppel fedett, a padlástér 40 cm vastag kőzetgyapot szigeteléssel lett lefedve, ennek is köszönhető a minimális rezsi költsége a háznak!

Az előszobából nyílik a tágas és világos nappali és a konyha, melyhez kamra is tartozik. A konyha teljesen felszerelt, elektromos sütő, beépített mikrohullámú sütő gázzal működő főzőlap áll rendelkezésre. A nappali tágas és világos, járólapozva van, innen nyílik a két külön álló szoba, melyek között kialakításra került egy gardrób szoba is, ebből kisebb átalakítással még egy hálószoba nyerhető. A fürdőszobában sarokkád és wc található, kényelmi szempontokat figyelembe véve egy külön álló wc is rendelkezésre áll a lakók számára! A fűtés 24 kw-os kondenzációs gázkazánról működik, padlófűtés és radiátor hőleadókon keresztül, a melegvíz ellátás 120 literes villanybojlerről. A nappaliban kapott helyet egy 3,5 kw-os hűtő-fűtő klíma, ezzel az egész házat normál hőmérsékleten lehet tartani. A biztonság érdekében 8 db kamera került elhelyezésre, melyeket telefonról is működtetni lehet.

Összességében egy kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant kínálunk megvételre, rengeteg lehetőséggel!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, kulcs nálam!

CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk, igény szerint kiváló jogi hátteret biztosítunk ügyfeleink számára! 

Hirdetés azonosító: 149648022

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn