Székesfehérváron sorház

62 000 000

Ft

911 765 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
26

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
különálló

Kert mérete:
244  m2
Méret:
68 m²

Leírás

Elhelyezkedése:
Székesfehérváron, Liget soron a Csónakázó tó szigetének bejáratával szemben eladó egy 68 hasznos négyzetméter alapterületű, földszinti lakás. A közelben található több busznak is a végállomása, így rendszeres, közvetlen buszjáratok elérhetőek a belváros felé, közvetlen járat a vasútállomásra, Piac térre, ahonnan van lehetőség vidéki buszokra történő átszállásra. A közelben található óvoda, bölcsöde, iskolák. 10 percnyi gyalogtávra található Coop, Penny és Spar. A belváros 15 perc séta. Az utca végében található a városi uszoda, strand. A ház szomszédságában gyermek orvosi rendelő ( Dr. Schäffer László, Dr. Schäffer Péter). 5 percre található a Bregyó Sportközpont, Parkerdő és több játszótér is, köztük a város legnagyobb játszótere, a Koronás Park. A belváros közelségének ellenére az utca csendes, a kertből a kilátás pedig a Csónakázó tóra néz. A ház előtt is van lehetőség parkolásra, de erre a célra egy 24 nm-es garázs is rendelkezésre áll.

Házról:
1960-as években épült 4 lakásból álló sorház, földszinti lakása saját első és hátsó kerttel eladó. Az első kert 165 nm alapterületű, míg a hátsó kert 79 nm. Az épület falai téglából épültek. Az 1990-es években a házhoz egy plusz szobát építettek, mely a hátsó kertbe nyúlik. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják. Az épület összközműves, alacsony rezsi jellemzi. A nyílászárók egy része már műanyagra cserélt.
Az ingatlan jelenleg is lakható állapotban van, azonban egyedi elképzelések, plusz felújítások által még több potenciált rejt magában. A házban található 2 szobából akár 3-at is ki lehet alakítani, vagy 2 szobát egy nappalival. A házban található még egy belépő, amely az előszobába vezet. Az előszobából nyílik egy tároló helyiség, egy konyha, a két szoba illetve egy zuhanyzóval felszerelt fürdő.
A 24 nm-es garázs a telek utcafrontján található, gépkocsival történő beállásra is alkalmas.
Ár: 62.000.000 Ft
Ingatlanosok kérem ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146476629

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn