Székesfehérvár, Ybl Miklós utca lakás eladó

34 000 000

Ft

772 727 Ft/m²

Cím:

Fejér; Székesfehérvár; Ybl Miklós lakótelep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 13., 22:36

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Részt vett

Költözhető:
azonnal

Méret:
44 m²

Leírás

Az ÁR Tartalmazza A Teljes Berendezést (mosógépet és hűtőt is)!

Székesfehérvár egyik legszebb részén a Csónakázó-tótól, Bregyótól pár perc sétára, a színháztól, uszodától 1-2 percre a belváros szívében, mégis az egyik legcsendesebb részén, az Ybl Miklós utcában eladó egy 4. emeleti, 44 nm-es franciaerkélyes, tehermentes tégla lakás.
A lakásban található egy nagyobb hálószoba (kb 12nm) 2 ablakkal (kis túlzással akár 2 félszoba is kialakítható belőle), egy amerikai konyha-nappali, egy fürdő, egy külön álló wc és egy folyosó, az alagsorban pedig egy tárolórész (kb 3 nm).
Kilátás háztetőkre, fákra. Annakidején a lakás vételénél nekem nagyon fontos volt a családi házas érzés, hogyha kinézek az ablakon, ne egy panel ablakait nézzem, illetve ne dobogjanak a fejem felett.
A szomszédok rendesek, segítőkészek, az emeleten nagyon jó a lakóközösség. Az alsó szomszédot még soha nem hallottam.
Az egész lakás szét lett bombázva, át lett alakítva (falak mozgatása), teljesen fel lett újítva (víz /az összes lefolyócső, vízvezetékek, melegvizes bojler/, fűtés, villanyvezetékek, konnektorok, kapcsolók, beltéri ajtók, szaniterek, csempe, aljzat, bojler, stb egyszóval Minden!)
A konyhában 1-2 éves a konyhabútor (még van rá 23-24 év garancia - IKEA, ha bővíteni szeretnéd L alakban- számláját majd adom) - beépített főzőlappal és sütővel, mosogatógéppel, étkező sarokkal.
A folyosón található több beépített szekrény is, ami rengeteg cuccot elrejt (IKEA PAX szekrény és egyedi szekrények - cipőtároló, fenti szekrény)
A járólapok lerakása a wc és konyhafal kivételével teljesen saját munka elbügyörögve vele hosszú órákat maximalista lévén. :)
A melegvizet vezérelt (éjszakai) áramra szerelt pár éves bojler, a fűtést távhő biztosítja. Leghidegebb hónapban max 9-10.000Ft a fűtés!
A lakás részt vett a panelprogramban, így a nyílászárók cserélve lettek, a hőszigetelés megtörtént (ezek a költségek rendezve vannak, így a leendő tulajdonost nem terheli!)

Orvosi rendelő, gyógyszertár, védőnő, fogorvos, boltok, zöldséges, bölcsi, óvoda, iskola, cukrászda, stb. 1-2 perc séta alatt elérhető. Távolsági buszmegálló max 10 perc séta. Lidl 2,3km :-)

Parkolás az utcákban. Városgondnokságon vásárolható parkolási éves bérlet lakásonként 2db.

Ha fontos számodra, hogy leendő lakásod falaiban minőségi dolgok legyenek, és ne kelljen attól félned, hogy csőtörés lesz pár éven belül vagy eldugul a lefolyód, vagy leég a villanyvezetéked, ha csak be szeretnél költözni, mert nincsen kedved a felújítással járó hercehurcához, ha fontosak a jó szomszédok, a kilátás (Bakony vonalai is láthatóak a távolban), a csend, ha szeretnéd, hogy minden infrastuktúra mégis a közeledben legyen, mert nem akarsz ilyen drága benzin mellett sokat autókázni, akkor szívből ajánlom ezt a lakást.

Ingatlanközvetítők NE keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147744387

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn