Székesfehérvár-Maroshegyen új építésű önálló családi ház!

company_logo

167 000 000

Ft

1 391 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 13., 19:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1079  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Építés éve:
2023

Leírás

Székesfehérvár-Maroshegyen Székely utcában új építésű tehermentes Energiatakarékos Önálló családi ház nagy (32nm) terasszal és egy kis belépő terasszal, 3 szoba, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, háztartási helységgel, gardrób szobával, vendég WC-vel, közlekedő folyosóval és belépő előszobával. A bruttó 120 nm-es lakóház már lakható állapotban van, csak külső színezésre és napelemre vár a teljes befejezésig. A család kényelmét télen a fa tüzelésű radiátoros zártrendszerre kötött vízteres kandalló (Flamma 14) és Bosch elektromos kazán biztosítja amely kétzónás fűtési rendszerre : radiátoros és padlófűtés is csatlakozik, valamint a nappaliban 3,5 kW -os hűtő-fűtő akár H tarifára is köthető klímával felszerelt. A ház szaniterekkel, vízlágyítóval, távirányítós beépített redőnyökkel van felszerelve. Hangulatvilágítással van ellátva a nappaliban, folyosón és fürdőszobában valamint a konyhában is led világítás található. A magas minőséget tükrözik a választott padló burkolatok, csempék, nyílászárók, toló+nyíló beltéri ajtók, beépített fali WC tartályok, led világítások, hangulatos vak ablakok a fürdőben /folyosón, rejtett mennyezeti hangulat világítás változtatható színekkel.
A ház építőanyaga szempontjából modern technológiával előállított speciális falazat, amely típusa Isoshell energiatakarékos falazó elem, ami kívül 15 cm-belül 6 cm hőszigeteléssel rendelkezik és közötte 14 cm betonmag bevasalva. Az energetikai tulajdonságát tekintve csúcs minőséget képvisel, a belső szigetelés miatt a fűtés és hűtés energia nem vész el a falak felfűtésére vagy lehűtésére. Az izolációs technológiának köszönhetően a falazat remek hőtartó és hővisszaverő tulajdonsággal bír. Az aljzat 15 cm szigeteléssel, a tetőtérben 30 cm paplan szigeteléssel ellátott, energetikai szabályoknak megfelelően.
Elhelyezkedése csendes idilli környezetben, de mégis közel a bevásárló központokhoz, üzletekhez, óvodához, iskolához, orvosi rendelőhöz és a jelenleg épülő bölcsődéhez.. A közeljövőben tervezik a Bakony utcába az átkötést, ami a gyorsabb elérést biztosít a városba is. A 2023-es energetikai elvárásoknak megfelelően épült, ezért kedvező kamatozású hitelt, avagy zöldhitelt, Csok-ot igényelhet a vásárláshoz.
Befejezésre vár a két gépkocsi beállására alkalmas garázs, kis házzal és pincével, ami az új tulajdonos elképzelései szerint kialakítható akár lakóháznak vagy üzletnek is, mivel társasházi kivitelezési tervet is készíthetnek. A telek 1079 nm-es teljesen bekerített, parkosítva van, elektromos távirányításos kapuval felszerelt, utcafronti zsalukőből épült, alappal ellátott beton kerítéssel, 2 helyiséges faházzal és hússütő kialakítással. Vállalkozás szempontból is nagyon kedvező adottságú telek az elhelyezkedése miatt. Közvetlen szomszédok csak két oldalt vannak mert szemben egy nagy rét panorámás kilátása tárul elénk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147041852

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn