Szár, 4 szobás családi ház eladó

company_logo

79 900 000

Ft

799 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 3., 21:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
100 m²

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Erkély, terasz:
Van

Leírás

!!!!A MÁSODIK ÜTEM ELINDULT !!!!

ÚJÉPÍTÉSŰ, KÖRNYEZETBARÁT, ALACSONY ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ VIDÉKI OTTHONOK A VÉRTES LAKÓPARKBAN

Az első ütem sikeresen lezárult, és örömmel jelentjük, hogy mostantól az építők fókuszukat a VÉRTES LAKÓPARK második fázisára irányítják, ahol újabb ingatlanok épülnek majd.
Ezek az otthonok ugyanolyan magas színvonalat és műszaki tartalmat képviselnek majd, mint az előzőek, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi és kényelmes otthont találnak majd itt.

A DOT-ING Ingatlan által eladásra kínált CSALÁDI HÁZ PROJEKT jellemzői:

A 1000 nm-es közműves (víz, villany, csatorna) telken EGY DARAB szabadon álló nettó 100 nm, földszintes kialakítású, 3 SZOBA + konyhás + nappali-étkező elrendezésű CSALÁDI HÁZAK épülnek magas szintű, kulcsrakész kivitelezéssel.

A mai modern igényeket jól kiszolgáló lakóterében, kényelmesen élhető, három hálószoba, nappali, konyha és egy fürdőszoba, melyhez egy 15 nm-es FEDETT GÉPKOCSI BEÁLLÓ is tartozik.

* Minden otthonhoz saját udvar, terasz és fedett gépkocsi beálló tartozik.
* A projekt tervezése során kiemelt fontosságot kapott a modern építési technológia és a minőségi anyagok alkalmazása mellett az is, hogy a szülőknek is kényelmes és privát hálószobájuk legyen a két gyermek mellett.
* Az ingatlanok elrendezése gondosan kidolgozott, a tervezők szakértelmét és tapasztalatát tükrözi. A legkorszerűbb gépészeti megoldásokat alkalmazzák, mint például a hőszivattyú, az H-tarifa, a padlófűtés és az elektromos előkészítés a tetőn elhelyezhető napelem panelek számára. Emellett minőségi építőanyagokat használnak az otthonok megvalósításához.

MÉRETEK:
- előtér: 8,50nm
- közlekedő: 4,55nm
- furdő: 6,96nm
- szoba: 12,30nm
- szoba: 12,52nm
- szoba: 12,44nm
- wc: 1,20nm
- kamra: 1,20nm
- konyha: 6,90nm
- étkező: 8,33nm
- nappali: 25,24nm
- terasz: 16,47nm
- GK beálló:15,30nm

MŰSZAKI TARTALOM:
- KÖZPONTI FŰTÉS: Minden helységben PADLÓFŰTÉS 8kw HŐSZIVATTYÚVAL (furdőben 1db törölköző szárító radiátor, 5 rétegű hőszigetelt csővel szerelve, 1db digitális (nem programozható) termosztáttal kompletten. Helyszínen szerelt osztógyűjtővel, vízlágyító nélkul. A vízlágyító kulön elszámolást képez! - -

- GÁZ: Utcáról NEM kerul bevezetésre.

- VÍZ-CSATORNA SZERELÉS: Csatorna szerelés műanyag csövekkel az engedélyben szereplő kiállásokkal, 5 rétegű csővel szerelve hideg-melegvíz, szerelvények Cersanit, fehér színben, 60-as, I. osztályú minőségben, csaptelepek Mofém Junior Evo típusú, vízszűrővel, épuleten kívuli csatorna illetve víz fektetéssel. 1db kerti csap kiépítése. - Furdőszobában 70 x 170 cm-es furdőkáddal.

- TELEFON, TV, INTERNET: Ezen szolgáltatások árát a vételár NEM tartalmazza! Megrendelő feladata a szolgáltatókkal való szerződéskötés.

- VILLANYSZERELÉS: Réz vezetékekkel. HELYSÉGENKÉNT 3 konnektorral, egy kapcsolóval és egy lámpakiállással kalkulálva (nappaliban 2), a gépjármű beálló és a hátsó terasz falon kert felöl 1-1db kultéri dugalj kerul kiépítésre. Schneider asfora típusú, fehér színű szerelvényekkel. Konyhában elektromos tűzhely és sutő kulön fázisról vezetékezve. Gyengeáram (UTP) igény szerint.

- ÉPÍTÉSZET: Jogerős építési engedély szerint kerulnek kivitelezésre. Eltérés csak közös megegyezéssel, illetve amennyiben szukséges, az építési engedély módosításával lehetséges.
- VASALT SÁVALAPPAL, főfalakkal (YTONG 30 tégla), lakáson BELÜL válaszfalakkal (YTONG 10). - KÖNNYŰSZERKEZETES FAFÖDÉMMEL, gipszkartonnal fedve, egyszínű fehér festéssel - Fehér nyílászárok, 3 RÉTEGŰ ÜVEGEZÉSSEL redőny és szúnyogháló nélkul. - Aljzat, SZERELŐ BETON 12cm vastagságban zúzottkő kavicságyon.
- Padlófűtés alá 6+6 cm EPS 100 lépésálló hőszigetelő lemez, hőtukrös fóliával.
- Belső burkolatoknál járólap (négyzethálós burkolás) anyagköltsége bruttó 5.000.- Ft/m2, csempe bruttó 5.000.- Ft/m2, WC, furdő helyiség 210cm ig csempézve, konyha csempe alsófelső bútor között 60cm magasságban 6m2-ig. Laminált parketta bruttó 5.000.- Ft/m2+ szegély és alátétfólia. Hideg burkolatot előszoba, furdő, wc, spájz és konyha kap.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136062990

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn