Ráckeresztúri eladó 68 nm-es ház #4608335

company_logo

49 990 000

Ft

735 147 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 11., 07:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
68 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Budapest vonzáskörzetében Ráckeresztúron megvételre kínálok egy felújított 68nm-es családi házat 1981 nm-es telekkel. Az ingatlan anyagát tekintve vályog és tégla, így nyáron is kellemesen hűvös. Az udvar rendszeresen karbantartott, füvesített és gyümölcsfákkal rendelkezik. A telken egy gyűrűs ásott kút is található, önálló garázzsal és egy száraz pincével rendelkezik, a ház körüli udvarrész térkövezett. A terület teljesen körbekerített, az utca felöli, részt végig díszsövény kíséri, az utcára nyíló bejárati elektromos kovácsoltvas kapuig.

Egy éve a tető új cserepezést kapott. A nyárikonyha előtt egy 20nm-es hangulatos déli fekvésű fedett terasz található mely járólappal van burkolva. Az épület többrétű felújításon esett át, új víz-, gáz-, és villanyvezetékkel és teljesen új kerámia burkolattal rendelkezik. Minden beltéri ajtó le lett cserélve belülről fa nyílászárókat, kívülről műanyag nyílászárókat találhatók az ablakok redőnyökkel rendelkeznek.
Az ingatlan fűtésrendszere gázkonvektoros, illetve a nappaliban egy kandalló is található valamint a hálószobában egy infrapanel található. Az amerikai konyhás nappali falán hangulatos mészkőburkolat, az álmennyezeten beépített spotvilágítás van. A házban továbbá található egy tágas hálószoba.
A ház tehermentes, és megegyezés szerint költözhető.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Csok, Babaváró, jelzálog stb. hitel ügyintézést díjmentesen vállalunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Hivatkozási azonosító: M269628-4608335

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146533977

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn