Panorámás tóra néző kilátással nyaraló eladó

company_logo

26 990 000

Ft

599 778 Ft/m²

Cím:

Fejér; Óbarok; Nagyegyháza

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
45 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb
Parkolás:
Udvarban

Leírás

Budapesttől 40 km-re, Nagyegyházán eladó egy gyönyörű örökpanorámás telek nyaralóval.

A telek hátsó része egy igen meredek szintkülönbséggel rendelkező rész,ennek is köszönheti a csodálatos panorámát! Szemben tó,körben erdő és háttérben a hegyek! Ki ne szeretne a felkelő nap fényében erre a látványra ébredni? 

Maga a telek környéke parkosítva van, biztosítva az üde, friss levegőt,  ablakunkból nézhetjük a mókusokat, és a tavat. Az utca minden évszakban mindkét irányból megközelíthető . Igazán csak az itt lakók járnak erre. Ezzel elmondtam azt is, hogy a környék, bár üdülőövezet, mégis aktívan lakott, tehát állandó lakhatásra is alkalmas.  Az elmúlt évben az Orom utcát belterületté nyilvánították tehát egy rövid eljárással az ingatlan belterületbe vonható , amit már több utcabeli meg is tett.  

Az ingatlanon  egy 45 nm-es faház áll, a lakórészben egy nappali,egy főzőfülke,egy fürdőszoba zuhanyzóval valamint a padlásszobába vezető lépcsőből áll. A padlásszoba a hálórész ami bővíthető. Az ingatlan betonozott pincerésszel is rendelkezik,ahol kialakítottak egy kb 20 nm es részt ami több funkciót is elláthat. Az ingatlan vastag beton alappal és sávalappal is ellátott. A pince és bizonyos részek kő és beton a felépítmény pedig fa. A fűtése egy kis kandalló ami a lakott részt igen kevés fával és igen hamar felfűti.

Bevezetve víz és villany a telekre gondozott növényzet és gyümölcsfák. A szennyvíz elvezetés szivárogtatós derítőbe történik.

Nagyegyháza, köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek, az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környező nyaralókban többen életvitelszerűen laknak, így a környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1 es autópálya lehajtó 1 kilométerre ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is van,valamint a szárligeti új lehajtó is csak 3 km.

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg!

(IF130205213)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138384763

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Görgényi Ferenc

MATT Ingatlan ( M-R Ingatlan Partner Kft)

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn