Magyaralmás ingatlan eladó

115 000 000

Ft

793 103 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1000  m2
Méret:
145 m²

Leírás

Az ingatlan Magyaralmás központi részén, de mégis elszeparált, nyugodt környéken található, a buszmegállótól és a település központtól ahol az orvosi rendelő és a gyógyszertár is található - gyalogosan 5 percre.

A főépület 2010. évben épült, egyedi kialakítású, bástyás kivitelű, beton sávalapon Porotherm 38-as téglával, látszó faszerkezetű födémmel, és fa ablakokkal, valamint Tondach Tangó típusú, piros színű kerámia cseréppel fedett.

Az ingatlanon a 113 m2-es főépület mellett egy különálló 32 m2-es, konyhával és fürdőszobával rendelkező, saját gázkazánnal felszerelt, de a főépületből fedett színen keresztül megközelíthető apartman épület is található, ami mások mellett alkalmas lehet hozzátartozó elhelyezésére, szabadidő helyiség kialakítására, vagy akár vállalkozói tevékenység folytatására. Az ingatlanban lévő beépített bútorok amelyek a vételár részét képezik 2021., 2022. évben készültek.

A főépületbe a térkövezett udvar felől, egy igényes kialakítású részben zárt előtéren keresztül, elsőként a tágas, és 2 nagy méretű beépített szekrényt is magába foglaló greslap borítású közlekedőbe érkezünk, ahonnan a nappali-étkező mellett, az egymással szemben elhelyezkedő két szoba nyílik.

A tágas nappali mellett, téglafalas átadópulttal elválasztott, amerikai jelleggel kialakított konyha található, benne 1,5 éve üzembe helyezett gáz főzőlappal, és elektromos sütővel, valamint mosogatógéppel és beépített hűtővel. A nappaliban helyezkedik el egy 3 részes cserépkályha, ami részben az ingatlan alternatív fűtését is lehetővé teszi, egyben innen, két dupla ajtón keresztül a fedett teraszra is kiléphetünk.

A konyhával szemben elhelyezkedő bástya részben található a harmadik szoba, amely a nappalival együtt, külön-külön légkondicionáló készülékkel rendelkezik, ami nyáron a hűtést, míg hűvösebb időben az ingatlan részbeni fűtését is lehetővé teszi.

A nappali mögött található a mosókonyha, ahol egy 24 kW-os kombi gázkazán is elhelyezésre került, ahonnan egy ajtón keresztül ugyancsak kijuthatunk a teraszra.

Emellett helyezkedik el egy különálló, kézmosóval felszerelt mosdó helyiség, és innen lehet eljutni a főépület másik bástyájában helyet kapó tágas, padlófűtéssel is rendelkező fürdőszobába, ahol a nagyméretű sarokkád mellett, egy zuhanyzókabint is kialakítottak.

A nagyméretű fedett terasz oldalában - szinteltolással - egy minőségi kültéri lappal borított, fedett szín található, ami kültéri nappali kialakítására is alkalmas, egyben az innen induló lépcsőn lehet lejutni az apartman épület alatt lévő pince helyiségbe.

Főépület helyiségei:
- Előszoba: 9 m2
- Szoba 1: 9,88 m2
- Szoba 2: 9,88 m2
- Szoba 3: 11 m2
- Nappali: 41,12 m2
- Konyha: 14,10 m2
- Mosókonyha: 9,12 m2
- WC: 2 m2
- Fürdő: 9.85 m2

Apartman ház:
- Nappali-Konyha-Étkező: 24,32 m2
- Fürdőszoba: 7,5 m2

Kültér:
- Főbejárati előtér: 7,51 m2
- Terasz: 27.42 m2
- Fedett szin 1: 18,9 m2
- Fedett tároló: 17 m2
- Fedett járműbeálló: 90 m2
- Térkövezett részek: cc 220 m2

Az ingatlan elektromos ellátása 3 fázison (3x18 Amper) biztosított, míg a fűtést és a melegvizet egy 24 kW kombi gázkazán szolgáltatja radiátoros - a fürdőben és a konyhában részben padlófűtéses hőleadással, emellett a cserépkályha és a fűtő/hűtő klíma is alkalmas fűtési célra.

Az ingatlan területe 220 m2-t meghaladó része térkő borítással van ellátva, amelyek közül a terasz előtti rész és a belső fedett szín, az idei évben került átadásra.

Az ingatlanon számos fa, köztük 7 termőbe forduló gyümölcsfa és egy 3m3-es földbe telepített vízgyűjtő tartály is található, de a gyepesítés és a tereprendezés még hátra van, azonban a középső kertrészletbe már telepítésre került 6 állványos lámpa és 2 db 6-os elosztó.

Éves gázfogyasztás 1577 m3
Éves áramfogyasztás 2616 kWh

Ingatlanos segítségét köszönettel, de nem kérem!

Hirdetés azonosító: 149565401

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 68 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn