Magyaralmás, Diófa utca, 13280 m2-es, telek

company_logo

55 900 000

Ft

4 209 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
13280 m²

Hány százalékban beépíthető?:
15  %

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
nincs
Csatorna:
van

Leírás

Telek
Magyaralmás Diófa utca
13280 m2-es

Magyaralmás belterületén, 13280 nm-es, bekerített, örök panorámás telek eladó! Besorolás LF-5 falusias lakóterület, megengedett homlokzat magasság 6,5 m, beépíthetősége 15%. A kínált ingatlan csodálatos természeti környezetben, kivételes adottságokkal rendelkező terület a környék legmagasabb pontja! A telekről szétnézve elénk tárul a Vértes és a Bakony lélegzetelállító panorámája! Az ingatlant kivételesen látványos karszt sziklák teszik egyedivé! A telekre víz, csatorna és villany(380volt) bekötésre került! A jelentős szintkülönbséggel kiemelkedő ingatlan megfelelő víznyomása érdekében, saját nyomásfokozó akna is kiépítésre került!
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon.
A területen megvalósítható, gyógyközpont, szálloda, luxus villa, sportcentrum, élménybirtok, álomfarm! A Móri történelmi borvidék peremén található ingatlan, kitűnő lehetőség lehet színvonalas vendéglátó és turisztikai vállalkozásnak!
Makovecz Imre Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építész terve alapján egy különleges épület tervei készültek el, erre a csodálatos telekre!
Igény szerint a tervek is átadhatók az új tulajdonosnak.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 122237354

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás