Luxus ház kulcsra készen

company_logo

189 000 000

Ft

658 537 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 3., 07:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
287 m²

Állapot:
Felújított

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
772  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló

Leírás

Székesfehérvár legnépszerűbb részén, a Vezér utcák környékén kínálom eladásra, ezt a felújítás befejezése előtt álló 3 szintes eladó családi házat. A tulajdonos saját részre újította fel, magas minőségben. Az ár tartalmazza befejezéshez szükséges munkák elvégzését is (színezés, külső teraszburkolatok, tereprendezés, kerítésépítés, füvesítés. Ide tényleg csak költözni kell, akár pár hónapon belül.

Az épület egy 772 négyzetméteres telken fekszik. A földszinten garázs, tároló vagy partiterem, szoba, fürdő, WC és háztartási helyiség kapott 120 négyzetméteren. Szinte egy önálló lakrésznek vagy irodának is be lehet rendezni.

Az első szinten egy igazán hatalmas és látványos konyha étkezővel, borhűtő helyiséggel, tágas nappali, szoba, gardróbszoba, fürdő, WC és két terasz található 116 négyzetméteren.

A tetőtérben egy napfényes nappali és 2 szoba került kialakításra fürdővel és WC-vel, 100 négyzetméteren. A nappali könnyedén önálló bejáratú szobává alakítható.

A ház nagyobbik, délnyugati fekvésű, hatalmas terasza a kertek felé néz. Kiváló fekvésének és zártságának köszönhetően, zavartalan pihenésre alkalmas. Akár jakuzzi számára is van hely, a kertben pedig bőven elfér majd egy medence is.

A fűtés LG hőszivattyúval és padlófűtéssel van megoldva. A hűtés céljából 6 klíma kerül beépítésre. Ez akár pótolhatja a másik fűtési rendszert is karbantartás esetén. A nyílászárók mindenhol 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. A ház kívülről szükség szerint szigetelve lett. Mindezek eredményeként az elmúlt telet mindössze 150 eFt fűtésköltséggel sikerült kifűteni, ami igazán szép teljesítmény közel 300 négyzetméternyi fűtött alapterület esetén.

A fő ház nagyon csendes mivel nem az utcafronton helyezkedik el. Az utcafronton egy önálló 50 négyzetméteres épület van, aminek akár üzlethelyiség, konditerem, műhely vagy garázs funkciót is lehet adni. Ennek eldöntése már az új tulajdonos feladata lesz.

Két autó parkolására van hely a garázsban. Az udvaron további 3-4 autó parkolása lehetséges.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140826980

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn