Különleges lehetőség

company_logo

156 800 000

Ft

681 739 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 08:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
230 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1046  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kápolnásnyék központi részén eladó, a képeken látható családi ház.

Az ingatlan hasznos alapterülete 230 négyzetméteres, amelyben található egy amerikai konyhás-nappali, 5 külön nyíló szoba, gardrób, előszoba, spájz, 2 fürdőszoba-wc és egy külön álló wc. A nappali-konyha-étkező 50 négyzetméteres, így tágas és világos terek jellemzi az ingatlan központját. A nappaliban található külön beépített kémény igény szerinti fatüzelésű kályha vagy kandalló kialakítására ad lehetőséget.
A garázs dupla beállású, amely 30 négyzetméteres így az autók mellett tárolásra is alkalmas. Külön található egy 10 négyzetméteres kazánház. Fűtése gáz cirkó, illetve minden helyiségben külön hűtő-fűtő klíma biztosítja a kívánt hőmérsékletet az év minden napján.
Az 1994-ben épült ingatlan minőségi dupla soros porotherm téglából készült, mely között nikecell szigetelés található. Az ablakok dupla thermo üvegezésűek, míg a palával fedett tető üveggyapot szigeteléssel rendelkezik.
A ház biztonságát nyitás- és mozgás érzékelős riasztórendszer nyújtja.

Az ingatlanhoz 1046 négyzetméter alapterületű telekméret tartozik. Kialakításánál fogva kiváló lehetőséget nyújt a kertészkedést kedvelők számára. A kert rendezett, karbantartott.
A ház több lehetőséget rejt magában, mivel több generációs ingatlannak, apartmannak, különálló irodának/ üzlethelyiségnek, családosoknak is megfelelő.
Azok számára, akik aktívan élik hétköznapjaikat a Velencei-tó által nyújtotta természeti környezet kínál változatos szabadidős tevékenységeket. Mint például kerékpározás, kirándulás, sportpályák, vízi sportok.


Kápolnásnyék, a Velencei-tó végénél, a Velencei-hegység lábánál helyezkedik el, mondhatjuk, hogy Budapest felől a Velencei-tó kapuja. Kápolnásnyék egyik látnivalója, a Halász-Kastély 900 méterre, 10 perc sétával elérhető. Az autópálya könnyen és gyorsan megközelíthető, a kápolnásnyéki lehajtó 2 kilométer távolságra található a településtől, amelytől Székesfehérvár 20, Budapest mindössze 45 kilométerre helyezkedik el.
1300 méterre található a Velence Korzó, így minden ott lévő üzlet ( bevásárlóközpont, drogéria, étterem, cukrászda) is könnyedén megközelíthető. Központi elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen megközelíthető játszótér, óvoda, iskola, bolt, gyógyszertár. Kápolnásnyéki vasútállomás 2,5 kilométerre található, autóbusz állomás pedig 500 méterre.

Bővebb információért várom jelentkezését!

Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146402789

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn