Kulcson új építésű 3 szobás+ nappalis ház eladó.

company_logo

47 000 000

Ft

626 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Méret:
75 m²

Leírás

Kulcson a szélkerék lábánál kínálunk eladásra,1130 nm-es körbe kerített, parkosított telken, új utcafronti kerítéssel, 75 nm-es , 3 külön nyíló szobás+ nappalis+ étkezős, 2022-ben épült házat. Könnyű szerkezetes épület, mind az aljzatbetonban, külső falakon, födémben maximális szigetelést kapott, a mostani előírásoknak megfelelően, válaszfalak hangszigeteltek. Tetőszerkezet fából készült, hőfoliával rajta újfajta antracit szürke cserepes lemezzel borított héjazattal. Villanyvezeték a telekre földkábelen lett bekötve 32A. Műanyag bejárati ajtó, erkélyajtó és ablakok kerültek beépítésre, ablakokon szúnyoghálóval és reluxákkal. Ház fűtését klímákkal oldották meg. Gáz bekötése már folyamatban van. Havi villanyszámla (világításra, főzésre, fűtésre, vízmelegítésre) 27.000 eft/hó.  Dupla komfortos ingatlan, 2 fürdőszoba és wc található, egyik helyen zuhanykabin másik helyen fürdőkád került beépítésre. Konyhában és fürdőszobákban járólap, többi helyiség jó minőségű laminált lappal burkolt. Konyhája külön helyiségben került kialakításra, étkező és nappali pedig egy légtérben, innen megközelítve még egy 18 nm-es terasz is helyet kapott.

Telken megtalálható még egy 3,5x4m+ teraszos svéd hajópadlós kisház. Akár egy kis garzon is kialakítható. Kialakításra került még egy sütögető és még egy tároló helyiség is.
Közelben megtalálható óvoda, iskola, üzletek, a Duna part, M6 autópálya.

Bővebb információkért kérem, forduljon hozzám bizalommal: Magyar Judit .

Az ingarlan megvásárlásához ingyenes, teljes körű lebonyolítását vállaljuk, komoly szakmai háttérrel és tapasztalattal, energetikai tanúsítvány készítését is vállaljuk, kedvező áron.  Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149648020

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 43 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn