Közvetlen tóparti telek, horgásztó partján, a Szilvássy Horgászfaluban

9 000 000

Ft

18 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
500 m²

Házszám:
3/22

Hány százalékban beépíthető?:
7  %

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Elhelyezkedés:
A Szilvássy Horgászfalu Ercsi külterületén, Budapest központjától 40 perc autóútra, az M6-os autópályáról könnyen elérhető helyen található. Az autópálya 34-es lehajtójától 5 km, melyből az utolsó 1 km jó minőségű burkolatlan út. A horgásztavak a Szent László patak két oldalán helyezkednek el. A területet szántóföldek és erdők veszik körül. A tavak és a horgászfalu magánterület, melyet egy sorompóval védett útról lehet megközelíteni. Téli útkarbantartás megoldott. A környéken számtalan vízimadár él és fészkel és gyakori látogatók az őzek, nyulak, rókák is. A terület a város zajától távol esik, mégis öt perc alatt elérhető az autópálya.

Jellemzők:
Ez a 3-as tó 22-es telke. Ez a telek jelenleg a horgászfalu legjobb adottságokkal rendelkező eladó telke:

- Ez az egyetlen olyan telek, amellyel szemben a tó túloldalán nincs és nem is lehet másik telek. Így a telekre nem lehet szemből belátni és a horgászatot sem zavarja meg szemközti szomszéd.
- A telekkel szemben nagy nyílt vízfelület van és a túlparton fűzfák és nádas tartozik a látványhoz.
- A tó vízszintje minden tónál alacsonyabban van, mint a telek talajszintje, de ez a távolság ennél a tónál az egyik legkevesebb.
- Szabályos téglalap alakú.
- A vízpartja 15 méter széles.
- A két szomszéd és a tó összes többi telke már beépült, rendezett és karbantartott, növényekkel telepített.
- A két szomszéd oldalán a telek be van kerítve és növényekkel elválasztva.
- Az utcafront fűzfákkal van beültetve, melyek természetes, fedett kocsibeállót képeznek.
- A tó tulajdonosi közössége már kialakult. A tó kezelése és halasítása a közös képviselő irányításával rutinszerűen működik. A tulajdonosoknak ezzel nem kell foglalkoznia.

Besorolás:
Kivett horgásztó (kifüggesztés nem szükséges).

Beépíthetőség:
A terület a HÉSZ szerint ÜH-1-es övezet, amely kifejezetten a Szilvássy Horgászfalu kialakítását és beépíthetőségét szabályozza. Eszerint ez az övezet a Beépítésre szánt területek közé tartozik. Ennek eredményeként vannak itt hétvégi házak, nyaralók, de állandó lakhatásra használt épületek is.

Ercsi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2022. (VI.22) önkormányzati rendelete Ercsi Város helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről:Tulajdonviszony:
Osztatlan közös tulajdon, 1500/67101 tulajdoni hányad, kizárólagos használati megosztási szerződéssel. A telek megvásárlására a többi tulajdonostársnak elővásárlási joga van. Ezen jogukról való lemondó nyilatkozatuk beszerzését az eladó intézi.

Méret:
500 négyzetméter, melyből 300 négyzetméter (kb. 15x20 méter) szárazföldi rész kizárólagos használattal + 200 négyzetméter vízfelület közös használattal.

Közművek:
A víz és az áram bekötése folyamatban. Igény szerint az eladó ezeket elvégzi vagy a vevő is folytathatja. Ez az adásvételi megállapodás részét képezi.
Jelenleg:
- áram (32 A / tó) az utca elején (3 x 32 A / tó bővítésének tervezése szintén elkezdődött)
- víz a telek előtt
- csatorna nincs, emésztő kiépíthető
- gáz nincs

Közös költség:
A tavak vízgazdálkodását és halasítását a telkek tulajdonosainak közössége oldja meg. Ezt fedezi a közös költség, amely jelenleg 9.000,- Ft / hónap.

Ára: 8 - 9 millió forint között, az áram és a víz bevezetésére vonatkozó megállapodás függvényében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145493519

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás